Preu reduït! Regubel - Herdibel - 45 comprimits

Fabricante:

Herdibel Herdibel

Regubel - Herdibel - 45 comprimits

223805

Nou

Regubel és un complement alimentari a base d'extractes de plantes que afavoreix la gana, la digestió i l'eliminació. Conté fonoll, llantin major, genciana, dent de lleó, alcaravea, menta i inulina.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,24€

IVA inclòs

13,60€ IVA inclòs

-10%

0,27 € / ud

Més informació

Regubel Herdibel

El teu aliat natural per a una digestió saludable i una gana equilibrada.

Què és Regubel Herdibel?

Regubel és un complement alimentari especialment formulat per afavorir la digestió i eliminació, i també per estimular la gana.

Cada dosi diària de 2 comprimits proporciona una varietat d'extractes secs de plantes beneficioses , incloent 60 mg de Fonoll, 36 mg de Llantén major, 30 mg de Genciana, 24 mg de Dent de Lleó, 24 mg d'Alcaravea, 20 mg de Menta i 20 mg d'Inulina.

El fonoll és conegut per la seva capacitat per estimular la gana i facilitar la digestió, mentre que la resta dels ingredients treballen en conjunt per recolzar la salut gastrointestinal de manera general . Si està buscant una solució natural per millorar la seva digestió i augmentar la gana, Regubel pot ser lelecció perfecta per a vostè.

Ingredients:

Quantitat aportada per dosis diària (2 comprimits): 60 mg Extracte sec de Fonoll, 36 mg Extracte sec de Llantén major, 30 mg Extracte sec de Genciana, 24 mg Extracte sec de Dent de Lleó, 24 mg Extracte sec d'Alcaravea, 20 mg Extracte sec de Menta, 20 mg Inulina.

Com es fa servir Regubel Herdibel?

Prendre 2 comprimits amb una mica (150 ml) daigua després del sopar.

Conservar en un lloc fresc i sec.

Presentació:

Envàs de 45 comprimits de 450 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda