Preu reduït! Synerga - Laves - 100 ml

Fabricante:

Laves Laves

Synerga - Laves - 100 ml

210520

Nou

Avançada solució postbiòtica per a la cura integral de la salut intestinal, derivada d'E. coli Laves 1931.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

42,71€

IVA inclòs

50,70€ IVA inclòs

-15%

42,71 € / 100 ml

Més informació

Synerga Laves

Innova la teva salut intestinal amb el poder dels postbiòtics: Synerga®, el teu aliat sense aroma per al benestar digestiu.

Què és Synerga Laves?

Synerga® de Laves és un pòstbiòtic innovador que ofereix una solució avançada per a la cura de la salut intestinal . Presentat en un envàs de 100 ml per a administració oral, la seva formulació es basa en un filtrat de fermentació microbiològica obtingut del cep Escherichia coli Laves 1931 (L1931). Aquest procés acuradament controlat de fermentació, llisat i filtratge biotecnològic assegura que el producte final no contingui cèl·lules vives d'E. coli , sinó únicament els seus valuosos productes metabòlics.

Synerga® està dissenyat per subministrar nutrients específics al microbioma intestinal, afavorint un ambient òptim per desenvolupar una flora intestinal saludable. En no contenir aromes i basar-se en la ciència dels postbiòtics, aquest producte es posiciona com una opció segura i efectiva per als que busquen millorar la salut gastrointestinal a través d'un enfocament nou que no implica el consum directe de microorganismes vius.

Ingredients:

5 ml de Synerga® contenen: aqua purificada, estabilitzant (lactosa), conservant (etanol), glucosa, sal, llisat d'Escherichia coli cepa Laves 11,5 x 10⁸. Conté 4,8 Vol. % d'alcohol.

Com es fa servir Synerga Laves?

Es recomana prendre 5 ml al dia, al matí, mitja hora abans del dinar. La dosi diària pot arribar a 5 ml 3 cops al dia. (Conté tap dosificador de 5 ml). Persones sensibles poden començar amb 2,5 ml i augmentar a 5 ml al dia després de la primera setmana dús.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda