Preu reduït! Cúrcuma Chai Latte Eco - Energy Feelings - 500 grams

Cúrcuma Chai Latte Eco - Energy Feelings - 500 grams

201979

Nou

Preparat per beguda a força de cúrcuma amb grans propietats beneficioses per a la salut. Elaborada 100% amb productes d'origen ecològic de la màxima qualitat. En envàs de 500 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,20€

IVA inclòs

18,10€ IVA inclòs

-5%

34,40 € / Kg

Més informació

Cúrcuma Chai Latte Eco

Preparat a base de cúrcuma per preparar una beguda dolça i nutritiva.

Què és la Cúrcuma Chai Latte Eco?

L'exclusiva fórmula de l'Cúrcuma Chai Latte d'Energy Feelings harmonitza un exquisit sabor i textura amb les propietats nutricionals excepcionals dels súpers aliments que la componen.

Elaborada 100% amb productes d'origen ecològic de la màxima qualitat. Aquesta preparació és ideal per als que vulguin obtenir els beneficis saludables de tots els seus ingredients mentre gaudeixen d'una beguda de sabor dolç i equilibrat. Es pot gaudir freda o calenta combinada amb la beguda vegetal d'elecció.

El Cúrcuma Chai Latte d'Energy Feelings està elaborat a base de:

  • Cúrcuma en pols
  • Llet de coco en pols liofilitzada
  • Gingebre en pols
  • Canela de Ceylan en pols
  • Pebre negre mòlt

L'ingredient estrella de la fórmula és la cúrcuma en pols ecològica, aquesta súper espècia posseeix molt remarcables propietats per a la salut en diversos nivells, s'ha utilitzat des d'antic com a medicina per la seva poderosa acció terapèutica.

El compost actiu més important d'aquesta espècia és anomenat curcumina. Té un gran poder antiinflamatori així com una potent acció antioxidant.

Ingredients:

Cúrcuma en pols * (C úrcuma llarga), llet de coco deshidratat * (cocos nucifera producte processat), c ANELA en pols * (cinnamomun verum), pebre negre * (piper nigrum), j engibre deshidratat en pols * (Zingiber officinale) .

* Provinents de l'agricultura ecològica.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

503 kcal

greixos:

30 g

saturats:

28 g

carbohidrats: 48 g

sucres:

7 g

fibra:

11 g

proteïnes:

9 g
sal 0,001 g

Com es pren la Cúrcuma Chai Latte Eco?

Cúrcuma chai latte es pot prendre tant fred com calent, podent afegir-se a smoothies o combinacions similars de begudes.

Preparació en calent:

Escalfar 300 ml de beguda tipus "llet" vegetal al costat de 1 cullerada sopera de l'shake (aprox. 10 ml) i remenar fins que estigui totalment dissolt, podent afegir-mel o estèvia si es desitja un extra de dolçor.

Preparació en fred:

Introduir 300 ml de beguda tipus "llet" vegetal al costat de 1 cullerada sopera de l'shake (aprox. 10 ml) en una batedora, afegir uns cubs de gel (i mel o estèvia si es desitja un extra de dolçor). Batre fins a tenir una textura homogènia i gaudir.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda