Fabricante:

Mimasa Mimasa

Kome Miso - No pasteuritzat - Mimasa - 300 grams

161545

Nou

Pasta de soja i arròs fermentada amb llavors de koji en gerres de fusta durant 18 mesos.

Més detalls

7,40€

IVA inclòs
2,47 € / 100 g

Més informació

Kome Miso
no pasteuritzat

Pasta de soja i arròs fermentada amb llavors de koji en gerres de fusta durant 18 mesos. És el més més dolç dels permisos. No pasteuritzat. Tradicionalment els permisos es fan servir per reforçar l'intestí i regenerar la flora intestinal.

Ingredients: Soja no transgènica 32,0%, Arròs 26,0%, Aigua 29,98%, Sal marina 12%, fècula de patata 0,036%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,02%.

Fabricat al Japó.

Mode de preparació: diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o fer servir com guarniment en salses. No bullir perquè preservi totes les propietats. Obert el paquet, guardi a la nevera.

Valors nutricionals per 100 grams:

energia 181 kcal
aigua 47,7 g
proteïnes 10,4 g
lípids 5,4 g
carbohidrats 22,7 g
No-fibrós 22,7 g
fibra -
cendra 13,8 g
sodi 4900 mg

Presentació: Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda