Fabricante:

Mimasa Mimasa

Umebol - Umeboshi i Jinenjo - Mimasa - 310 càpsules

182417

Nou

Concentrat de Umeboshi amb Jinenjo. La Umeboshi alcalinitza i ajuda a la digestió, el Jinenjo és energitzant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

23,00€

IVA inclòs
0,07 € / ud

Més informació

Umebol

Aporta una gran quantitat d'energia

Què és el Umebol?

Les qualitats de la pruna ume i de l'Jinenjo s'uneixen en el Umebol de Mimasa, que aporta una gran quantitat d'energia.

El Umebol és una combinació d'extracte de pruna UME i jinenjo, una patata salvatge. El umebol de Mimasa es produeix a partir de les prunes de la millor qualitat de la prefectura de Wakayama, que és coneguda per l'excel·lència dels seus prunes. Les prunes ume d'aquesta regió tenen ossos més petits i més carn que les prunes d'altres regions.

Des de fa més de 200 anys s'utilitza el mateix procés per aconseguir l'extracte de umeboshi: es bullen lentament fins reduir-les i concentrar-les. A continuació, s'afegeix la pols de jinenjo a parts iguals. La composició de l'umebol de Mimasa és de concentrat de pruna ume a l'50%, pols de jinenjo a l'41%, farina d'arròs a el 5% i fibra de cítric a el 4%.

Beneficis per a l'organisme

La medicina tradicional xinesa utilitza el jinenjo per revitalitzar el cor. També conté nutrients com ara els enzims digestius amilasa i turó. A l'igual que les umeboshi, el umebol alcalinitza la sang, ajuda a eliminar la fatiga i neteja l'intestí. El umebol presenta les qualitats de la umeboshi incrementades cinc vegades i aporta, a més, una gran dosi d'energia.

Ingredients:

Concentrat de pruna ume, pols de jinenjo, farina d'arròs i fibra de cítric.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

303 kcal

proteïnes

5 g

Hidrats de carboni

81.07 g

sucres 0,5 g

Sodi

0.83 g
No-Fibrós 70.9 g
fibrós 9.4 g

Com es pren el Umebol?

Aquest aliment és fàcil de prendre i tenen un bon sabor. El umebol de Mimasa es presenta en forma de píndoles que cal dissoldre a la boca i que es poden transportar fàcilment en un pastiller. En general, n'hi ha prou prendre entre tres i cinc píndoles diàries per obtenir els efectes desitjats. En casos aguts o en els quals es requereixi una acció ràpida, es poden ingerir fins a dotze píndoles a el dia, repartides en tres o quatre preses, sempre dissoltes a la boca. Si s'ingereixen directament, els efectes queden minvats.

És habitual prendre dues o tres umebol després dels àpats, perquè ajuden a fer la digestió i donen energia, amb el que podem prescindir d'el cafè. El umebol també és molt efectiu contra el restrenyiment, perquè estimula el fetge.

Presentació:

Envàs de 310 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda