Preu reduït! Umeboshi Natural - Mimasa - 1 kg

Fabricante:

Mimasa Mimasa

Umeboshi Natural - Mimasa - 1 kg

181434

Nou

Prunes UME fermentades amb sal marina. Sense additius químics. Envàs d'1 kg.

Més detalls

46,87€

IVA inclòs

52,08€ IVA inclòs

-10%

Més informació

Umeboshi natural, prunes fermentades amb sal - 1 kg

Quan el fruit de la UME es fermenta amb sal, obtenim la Umeboshi Natural, que combina en harmonia el àcid i el salat.

La umeboshi natural de Mimasa es presenta en unitats senceres de prunes. És el producte bàsic d'aquesta categoria, fermentat amb processos totalment naturals a partir de la fruita UME.

En general, la recol·lecció de la fruita UME comença al maig, però les umeboshi de Mimasa es recullen al juny, per assegurar que el fruit estigui completament madur. El mateix dia de la recol·lecció, les prunes ume es posen a macerar amb sal. La quantitat de sal ve determinada per la qualitat de la UME i la intuïció i els anys d'experiència de qui les prepara. Un mes després de la maceració amb sal, les fruites UME s'assequen tres dies a ple sol. Es van girant perquè l'assecatge sigui uniforme en tots dos lados.Una vegada seca, la UME torna a macerar seguint mètodes tradicionals per aconseguir el millor sabor i aroma, característics d'un producte preparat de forma artesanal. Tot aquest procés es segueix fent avui en dia a mà.

Tot i la sal que contenen, no cal rentar amb aigua les umeboshi de Mimasa abans de menjar-les. Àcid i salat si s'equilibren entre si i, per això, resulten molt efectius per calmar la set. En síntesi, el àcid de la umeboshi neutralitza l'excés de yang (carn, sal, proteïnes), mentre que la sal neutralitza un estat massa àcid (yin), originat per excessos de sucre, cereals refinats i productes lactis.

Ingredients: Prunes UME fermentades amb sal marina.

valors nutricionals 100 grams
energia 29 kcal
aigua 71,2 g
proteïnes 1,0 g
lípids 0,1 g
carbohidrats 9,9 g
No-fibrós 5,9 g
fibra 4,0 g
cendra 17,8 g
sodi 6.510 mg

modo d'ocupació: Les umeboshi de MIMASA es poden prendre directament en dejú o, sobretot, durant els àpats, masticándolas lentament, o desmenuzándolas i barrejant-les amb l'arròs o les verdures. El seu suc (després deixar-les en remull amb una certa quantitat d'aigua, durant algunes hores) és una excel·lent salsa per a cereals i verdures.

Si prenem te bancha o Kukicha en què dins hagi estat en remull 1 umeboshi durant uns minuts, aconseguirem alcalinitzar ràpidament el nostre organisme, arribarem a una agradable sensació de benestar i superarem un cansament ocasional.

Presentació: Envàs de 1 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda