Fabricante:

Abedulce Abedulce

Sucre Escorça Bedoll Granel - Abedulce - 500 grams

212924

Nou

Sucre obtingut de l'escorça de Bedoll. Presentat en envàs de 500 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,80€

IVA inclòs
2,36 € / 100 g

Més informació

Sucre Escorça Bedoll Granel

Sucre de bedoll

Què és el Sucre Escorça Bedoll Granel?

Edulcorant de bedoll amb gust, ús, dosificació i aspecte com el de l'sucre normal.

100% d'arbres europeus, GMO free (sense organismes genèticament modificats).

Apte per a diabètics.

Índex Glucèmic (IG 7) molt baix i a el mateix temps satisfà el cos amb energia (2,4 Calories / g).

Efecte anti-càndida.

Alcalinitza l'organisme, ajuda a la digestió.

Neutralitza els àcids de la placa dental.

Afavoreix la remineralització d'esmalt i fortalesa tota l'estructura òssia en el cos.

Reforça el sistema immunològic.

Ajuda a mantenir un pes saludable.

No cariógeno, recupera la salut dental i de les genives.

Equilibra el pH de el cos, manté el cos jove i en bona forma.

Ingredients:

Sucre obtingut de l'escorça de Bedoll.

Com es pren el Sucre Escorça Bedoll Granel?

Cafès i infusions, tot tipus de begudes, rebosteria, neteja i esbandida bucal per a la salut de les dents i les genives, per a una dieta sana i per a la cuina en general.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Brand


La marca Abedulce desenvolupa productes a base de sucre de bedoll que prové de Finlàndia.


Els beneficis del sucre de bedoll de Abedulce


El sucre de bedoll és un hidrat de carboni natural que es troba en fibres vegetals, fruites i vegetals, encara que comunament extret de l'escorça de bedoll, se sintetitza per primera vegada el 1930 per a ser utilitzat com a edulcorant alimentari i, des de llavors, no se'l va utilitzar més, tot i els increïbles avantatges d'aquest sucre en comparació amb el de taula. La raó es troba en el cost de producció, que encareix 50 vegades el producte pel que fa al sucre de taula. El principi actiu del sucre de bedoll és el xilitiol, que fins i tot el nostre propi cos el produeix.


El consum de sucre comú produeix un entorn altament àcid a la boca, eliminant els minerals de l'esmalt i causant la desmineralització de tot l'organisme. Gràcies al caràcter alcalí del sucre de bedoll, passa tot el contrari, encara que les càries no desapareguin, el seu consum accelera la mineralització de l'esmalt dental i no només no provoca càries, sinó que a més recupera la salut de les nostres genives i dents.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda