Fabricante:

SaludViva SaludViva

Xarop de Yacó Bio - Salud Viva - 345 grams

223188

Nou

Amb un baix índex glucèmic i ric en fibra prebiòtica, és una alternativa saludable al sucre refinat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,80€

IVA inclòs
5,16 € / 100 g

Més informació

Xarop de Yacó Bio Salut Viva

Superaliments.

Què és Sirope de Yacón Bio Salut Viva?

El xarop de Yacón bio és un edulcorant natural d'origen vegetal que s'obté del Yacón, una planta originària dels Andes a Amèrica del Sud. Aquest xarop es caracteritza pel seu sabor dolç i suau , similar al del caramel, però amb un baix índex glucèmic , la qual cosa el converteix en una alternativa saludable al sucre refinat.

Aquest xarop es produeix mitjançant un procés d'extracció de l'arrel de Yacón, que és rica en fructooligosacàrids (FOS), un tipus de fibra prebiòtica que no es metabolitza al cos humà i que, per tant, no aporta calories. Els FOS també actuen com a aliment per als bacteris beneficiosos a l'intestí, millorant la salut digestiva i el sistema immunològic.

El xarop de Yacón bio és adequat per a persones que busquen reduir el consum de sucre i mantenir una dieta saludable i equilibrada. A més, el sabor i la textura el fan ideal per ser utilitzat en una àmplia varietat de preparacions, des de postres fins a amaniments d'amanides. És una opció excel·lent per endolcir de forma natural i saludable sense renunciar al sabor dolç que tant ens agrada.

Ingredients:

Xarop de Yacón. Fos (Fructooligosacàrids) 30 grams.

Pot contenir traces de fruits de closca.

Pot contenir traces de sèsam .

Com es consumeix Sirope de Yacón Bio Salut Viva?

A gust del consumidor.

Presentació:

Envàs de 345 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca SaludViva promou l'alimentació saludable amb nutrients d'alta qualitat procedents de tot el món demostrant el poder que tenen els aliments orgànics


Selecció d'aliments de SaludViva


Es distingeixen per buscar matèries primeres que donin suport als petits agricultors i cooperatives de l'món i seleccionant aliments vegans, crus i deliciosos perquè els consumidors dels seus productes es beneficiïn d'una vida saludable i alhora mantenint una responsabilitat enfront de l'agricultura sostenible i un preu just. D'aquesta manera garanteixen que aquestes comunitats d'agricultors visquin dignament en el seu medi rural.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda