Preu reduït! Sabó Natural Premium Argan - Laboratorio SyS - 100 grams

Sabó Natural Premium Argan - Laboratorio SyS - 100 grams

202734

Nou

El Sabó Natural Premium Argan de Laboratori SyS, enriquit amb argan, nodreix, hidrata i protegeix la teva pell i cabell de manera natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,00€

IVA inclòs

4,70€ IVA inclòs

-15%

4,00 € / 100 g

Més informació

Sabó Natural Premium Argan

Nutrició intensa per a pell i cabell.

Què és el Sabó Natural Premium Argan?

Descobreix el poder nutritiu i reparador de l'oli d'argan al Sabó Natural Premium Argan de Laboratori SyS. Aquest sabó, elaborat de forma artesanal amb oli d'oliva i oli de coco , cuida la teva pell en cada ús, brindant protecció davant les agressions quotidianes. La seva textura cremosa i la seva aroma intensa converteixen la teva rutina d'higiene en un moment d'indulgència sensorial.

L' oli d'argan , conegut com l'"or líquid" del Marroc, és altament valorat per la seva riquesa en nutrients que nodreixen i hidraten fins i tot les pells més seques. La seva propietat no comedogènica evita l'obstrucció dels porus i la seva ràpida absorció deixa una textura no greixosa . Però els seus beneficis no acaben aquí, també regenera els teixits, accelera la cicatrització, calma les irritacions i preveu l'envelliment prematur de la pell . Ideal per cuidar la teva pell i el teu cabell.

Ingredients:

Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Argània Spinosa Kernel Oil, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin, Benzyl 20 45.

Com es fa servir el Sabó Natural Premium Argan?

Humitejar amb aigua abundant i fregar-lo amb les mans o sobre la pell per obtenir escuma i començar la neteja.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda