Fabricante:

Santiveri Santiveri

Energyadapt - Santiveri - 24 comprimits

206700

Nou

Energyadapt és un complement alimentari a base de schisandra, rhodiola, baobab i extracte de plantes titulat en vitamines i minerals. Inverteix bé la teva energia. Envàs de 24 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

17,30€

IVA inclòs
0,72 € / ud

Més informació

Energyadapt

Inverteix bé la teva energia.

Què és l'Energyadapt de Santiveri de 24 comprimits?

Energyadapt és un complement alimentari a base de schisandra, rhodiola, baobab i extracte de plantes titulat en vitamines i minerals.

La schisandra contribueix a que funcionin adequadament els mecanismes fisiològics que el nostre cos té davant de l'estrès i les situacions d'esforç.

La rhodiola contribueix que funcionin adequadament els mecanismes fisiològics que el nostre cos té davant de l'estrès i les situacions d'esforç. La rhodiola ajuda a mantenir la normal activitat mental i cognitiva.

Les vitamines B2, B3, B5, B6, B9 i C ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

El coure, zinc i seleni participen en la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu.

Ingredients:

extracte sec de schisandra (Schisandra chinensis Baill. fruit) titulat al 2% en schisandrinas, extracte de cordyceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) titulat al 30% en polisacàrids i 14,5% en betaglucans, polpa del fruit de en pols (Adansonia digitata L. fruit), Rhodiozen©: extracte sec de rhodiola (Rhodiola rosea L. arrel) titulat al 3% en rosavines i 1% en salidròsid, vitamina C (àcid L-ascòrbic), midó, ferro (bisglicinat ferrós), antiaglomerants (diòxid de silici i estearat de magnesi), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), Vit. B3-niacina (nicotinamida), vitamina A (acetat de retinil), vit. B5-àc. pantotènic (D-pantotenat càlcic), vitamina D3 (colecalciferol), vitamina B2 (riboflavina), dextrosa, vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vit. B9-àc fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), vitamina K (filoquinona), vit. B8-biotina (D-biotina), vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es pren l'Energyadapt?

Es recomana prendre 2 comprimits al dia. Es poden prendre junts abans de l'esmorzar o bé repartits durant el dia, preferiblement separats dels àpats.

Presentació:

Envàs de 24 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda