Preu reduït! Ginseng Vermell 500 CN - CN Dietéticos - 50 càpsules

Fabricante:

CN Dietéticos CN Dietéticos

Ginseng Vermell 500 CN - CN Dietéticos - 50 càpsules

159237

Nou

L'arrel de Ginseng Rojo és coneguda per les seves propietats energètiques, vigoritzants i revitalitzants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,07€

15,70€

-35%

0,20 € / ud

Més informació

Ginseng Vermell 500 CN

L'arrel de Ginseng Rojo és coneguda per les seves propietats energètiques, vigoritzants i revitalitzants. Incrementa la capacitat física i intel·lectual en situacions d'estrès, fatiga i apatia, per la qual cosa és molt recomanable en persones que requereixen una elevada capacitat de concentració durant la jornada diària. Ginseng Vermell 500 CN és pur extracte d'arrel de Ginseng Vermell aportant 500 mg per càpsula. La seva riquesa en gingenòsids li confereix una infinitat de propietats que ens ajudaran a afrontar la nostra activitat diària amb energia.

Ginseng Rojo 500 CN combat el cansament i l'esgotament tant físic com psíquic. Habitualment és considerat com un “estimulant” gràcies al seu efecte energètic però a diferència dels altres, el Ginseng Rojo no crea una sobreexcitació. La seva activitat sobre la ment és també un aspecte que cal tenir en compte. Millora la capacitat intel·lectual i augmenta la memòria i capacitat d'aprenentatge, motiu pel qual és un complement ideal per als estudiants.

Per la seva capacitat enfortidora, estimula el sistema immunològic i ens fa resistents a possibles infeccions. Augmenta l'oxigenació cel·lular i afavoreix la regeneració de cèl·lules danyades.

El Ginseng Rojo és considerat també una important font d'agents antioxidants.

Tots aquests efectes beneficiosos per a l'organisme es deuen a la presència dels gingenòsids a l'arrel de Ginseng Rojo, una de les més riques en aquests components actius.

Utilització: Prendre de 1 a 2 càpsules diàries o més durant un període mínim de 2 mesos.

Presentació : Envàs de 50 càspules (500 mg de pols d'arrel de ginseng vermell per càpsula).

Brand

CN Dietètics és una empresa espanyola nascuda en 1981 especialista en nutrició dietètica i esportiva. Busquen afavorir la salut de les persones treballant amb passió, innovant i oferint la millor qualitat.


CN Dietètics, productes de dietètica, nutrició i complements alimentosos


Els seus productes es venen en tot el territori nacional, passant per rigorosos controls i exportant-los a més de 10 països d'Europa.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 31/01/2023

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda