Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Guaraná CN - CN Dietéticos - 100 càpsules

Guaraná CN - CN Dietéticos - 100 càpsules

184422

Nou

El Guaraná és considerat una font d'energia natural que proporciona benestar i vitalitat a l'organisme.

Més detalls

13,46€

IVA inclòs

14,32€ IVA inclòs

-5%

0,13 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Guarana CN

El Guaraná és considerat una font d'energia natural que proporciona benestar i vitalitat a l'organisme. És comú considerar-ho com una font de joventut o, en altres paraules, “elixir de la llarga vida”. Des de fa molts anys ha estat emprat pels indis de Brasil per la seva llarga llista d'efectes beneficiosos sobre l'organisme i, avui dia, és un ingredient utilitzat en nombrosos productes per les seves propietats energètiques, revitalitzants i rejovenidores.

Guarana CN proporciona 500 mg de pura pols de Guaraná ( Paullinia Cupana ) ideal per complementar la dieta de qualsevol persona que desitja revitalitzar-se per dins i per fora.

El Guaraná actua com a tònic estimulant a l'organisme endarrerint la fatiga i potenciant l'activitat intel·lectual. Posseeix propietats antioxidants (redueix l'activitat dels radicals lliures generats dins de l'organisme) promovent la longevitat, per això la consideració com a “elixir de joventut”. També se li atribueixen propietats protectores a nivell hepàtic i cardiovascular.

El Guaraná posseeix certa activitat estimulant per contenir cafeïna, cosa que estimula el sistema nerviós central incrementant la resistència a realitzar esforços i millorant la capacitat de concentració.

Guaraná CN és ideal per a aquelles persones que se senten fatigades i que necessiten algun nutrient revitalitzant sense necessitat de recórrer a productes altament estimulants. Una manera natural de sentir-se amb energia.

Utilització: Prendre 2 càpsules abans de cadascun dels tres àpats o abans d'iniciar un esforç físic o mental intens. 500 mg de pols de guaranà per càpsula

Presentació : Envàs de 100 càpsules.

Brand

Clinical Nutrition treballa dins del sector de la nutricosmética. Un mètode que impedeix l'envelliment prematur de la pell i li proporciona els elements necessaris per a mantenir la seva elasticitat i hidratació.


Clinical Nutrition, suplements alimentaris per a ungles, pell i pèl


Un dels nutrients més importants que utilitzen és el col·lagen hidrolitzat.


És una proteïna natural que es troba en el nostre cos, específicament es troba en la pell, però també es troba en les ungles i el pèl.


La ingesta d'un complement alimentós suposa una ajuda necessària per a l'equilibri de la pell.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda