Preu reduït! Holomega Instant Energy - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Instant Energy - Equisalud - 50 càpsules

155560

Nou

Energia A l'Instant!

Més detalls

49,90€

IVA inclòs

55,44€ IVA inclòs

-10%

1,00 € / ud

Més informació

Holomega Instant Energy

Composició de nutrients per aconseguir energia en poc temps i una forta resposta vital.

CoQ10 ASSIMILADA A LLEVATS: Té la propietat ressaltable de la seva alta biodisponibilitat, de fins a 9,6 vegades més que altres formes de Presentació. És un bon antioxidant, present en l'organisme, sintetitzada pel mateix i subministra també en la dieta. Està present en totes les cèl·lules i juga un importantíssim paper en la producció d'energia. Amb l'edat disminueixen els seus nivells, fins a un 50% als 60 anys.
La seva funció primordial, entre moltes altres com antioxidant, és produir energia, ajudar de forma imprescindible en el procés de formació de l'ATP (adenosin trifosfat), molècula que acumula gran quantitat d'energia per a ser utilitzada pels músculs i altres estructures. La CoQ10 és una part constituent de la cadena respiratòria mitocondrial, on actua com un transportador d'electrons entre el NADH i la succinat deshidrogenasa i el sistema de citocroms. La CoQ10 actua com un agent de transferència de protons (redox) quan entra en un cicle d'òxid-reducció en la cadena de transport mitocondrial. La producció d'un gradient de protons transmembrana és la base per captar energia i formar ATP o gradients iònics. pertant, la CoQ10 té un paper vital en la síntesi d'ATP per fosforilació oxidativa.

L-CARNITINA: Es sintetitza en el fetge, ronyons i cervell a partir de dos aminoàcids essencials, la a lisina i la metionina. Per la seva síntesi i aprofitament necessita de la presència en l'organisme de ferro, vitamina C i vitamines del complex B. Un cop ja produïda, la carnitina participa en nombroses reaccions del nostre metabolisme. La seva principal funció és la de generar energia per al nostre organisme. És un element clau per a la correcta oxidació dels àcids grassos en el mitocondri i així alliberar energia en forma d'ATP (adenosina trifosfat). És clau perquè és el vehicle o transport entre els greixos i els centres cel·lulars de reconversió energètica.
No és un cremador de greixos, sinó un transportador que facilita que aquests greixos siguin utilitzades correctament com a font energètica. Sense la L-carnitina els dipòsits grassos no poden oxidar i, com a conseqüència d'això, queden emmagatzemats en el torrent sanguini i en les cèl·lules del nostre organisme.

L-ARGININA: Augmenta el reg sanguini, perquè està implicada en la formació d'òxid nítric que és un vasodilatador molt important És per tant un generador directe de l'òxid ní; Tric corporal que té diverses funcions vasodilatadores, millorant així la circulació sanguínia i augmentant el reg de totes les parts del nostre cos. Aquest procés dotarà de més força i vigor als nostres músculs que estaran preparats per afrontar qualsevol esforç físic en perfectes condicions ja que rebran més oxigen que desembocarà en una major quantitat d'energia, ja que aquesta s'obté a través de la crema d'oxigen i greix. També està implicada en la formació de creatina i urea, i aquestes substàncies són necessàries per eliminar l'amoníac, tòxic per a l'organisme, que se sol produir després d'exercicis molt intensos o períodes d'estrès importants. La creatinina al seu torn és necessària per a la formació de la molècula més important relacionada amb l'energia, l'ATP. Per otrolado la L-arginina és un precursor de l'guanidinfosfato i la fosfoarginina, que intervenen en el metabolisme muscular.

TAURINA: Actua a diversos nivells, sent útil per al cor, la tensió, el colesterol, les convulsions, els ulls, per desintoxicar, en la diabetis i altres trastorns. Però se sap que unit a la cafeïna té una acció vigoritzant millorant el temps de recuperació davant el cansament muscular i produeix unamillor resposta al realitzar un esforç físic.

NOU D'COLA (Cola nitida): La nou de cua té efectes estimulants deguts a la cafeïna, disminuint la sensació de fatiga. Els efectes de la cafeïna es veuen modulats per la presència dels complexos formats amb catequines que alliberen la cafeïna lentament, prolongant el seu efecte. La cafeïna és un estimulant del sistema nerviós central, unint-se als receptors cerebrals adenosínics. Augmenta l'estat de vigília i té un efecte ergogènic (augmenta la capacitat de realitzar esforç físic). Produeix estimulació, vasodilatació perifèrica i vasoconstricció a nivell cranial. Estimula la musculatura esquelètica i el centre de la respiració. A més, augmenta la secreció àcida gàstrica i la diüresi.

GUARANÀ (Paullinia cupana): S'empra l'extracte de les seves llavors sense tegument riques en: bases xàntiques com la cafeïna (3%); teobromina i teofil·lina en menor quantitat, catequines i altres constituents. És un estimulant del sistema nerviós central pel seu contingut en cafeïna. La cafeïna s'uneix als receptors cerebrals adenosínics, augmentant l'estat de vigília i té un efecte ergogènic (augmenta la capacitat de realitzar esforç físic). Produeix estimulació cardíaca(Efecte inotrop positiu), vasodilatació perifèrica i vasoconstricció a nivell cranial. Estimula la musculatura esquelètica i el centre de la respiració. A més, augmenta la secreció àcida gàstrica i la diüresi. L'extracte de guaranà ha demostrat diferents activitats farmacològiques: millora d'estat físic (en el test de natació forçat), millores de memòria (enfront de l'amnèsia provocada per escopolamina), activitat hipoglucemiant (hiperglucèmia induïda per epinefrina), antioxidant (en diferents models ) i antiagregant plaquetari (inhibició de la síntesi plaquetària de tromboxà in vitro).

NADH: El dinucleòtid de nicotinamida i adenina, més conegut com nicotinamida adenina dinucleòtid (abreujat NAD + en la seva forma oxidada i NADH en la seva forma reduïda), és un coenzim trobada en les cèl·lules. La seva funció principal és l'intercanvi d'electrons i hidrogenions en la producció d'energia de totes les cèl·lules. En el metabolisme, el NAD + està implicat en reaccions de reducció-oxidació. A causa d'això, el coenzim es troba en dues formes, una com un agent oxidant, que accepta electrons d'altres molècules, donant com a resultat la segona forma del coenzim, el NADH, l'espècie reduïda del NAD +, que pot ser usat com a agent reductor per donar electrons.Les reaccions de transferència d'electrons són la principal funció del NAD +, que també s'empra en altres processos cel·lulars, sent el més notable la seva actuació com a substrat d'enzims que afegeixen o eliminen grups químics de les proteïnes en les modificacions postraduccionals. Totes aquestes reaccions d'òxid-reducció, entre altres coses, donen lloc a la formació d'ATP, molècula que subministra l'energia a l'organisme.

VITAMINES DEL GRUP B: Es subministren en una forma especialment biodisponible, assimilades en llevats, per la seva ràpida metabolització. Són necessàries moltes d'elles perquè es duguin a terme els processos energètics de l'organisme, actuant com a coenzims en moltes reaccions.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut.

Ingredients: Co Q10 assimilada llevats, 82 mg; L-Carnitina 150 mg; L-Arginina, 100 mg; Taurina, 100 mg; Cola nitida (25% cafeïna), 100 mg; Guaraná (50% cafeïna), 50 mg; NADH, 2 mg; Lynside? Forte (complex B, altament biodisponible), 112 mg; ? El Lynside aporta el 100% aprox. en dues càpsules (1,1 mg Vit. B1; 1,4 mg Vit. B2; 16 mg niacina; 1,4 Vit. B6; 200 mcg ac.fólico; 2,5 mcg Vit. B12; 50 mcg biotina i 6 mg ac. pantotènic). Embolcall: pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Mode d'ús: Prendre 1 a 2 càpsules al dia en una única presa quan sigui necessari, o segons consell d'un especialista.

Presentació: Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda