Preu reduït! Holoram Enami - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holoram Enami - Equisalud - 60 càpsules

170272

Nou

Els seus components i mètode d'activació permeten una acció sinèrgica per induir l'increment i la regulació de l'energia.

Més detalls

Lliurament: 10 - 15 dies

30,48€

IVA inclòs

33,87€ IVA inclòs

-10%

0,51 € / ud

Més informació

Holoram Enami

Els seus components i mètode d'activació permeten una acció sinèrgica per induir l'increment i la regulació de l'energia a través de:

1- L'activació del cicle de Krebs amb el consegüent estímul de la respiració cel·lular mitocondrial i la producció d'electrons.
2- Determinació de transferències energètiques entre el mitocondri i el citoplasma (via ornitina citrulina).
3- Activació del cicle de la urea (via cartolina).
4. Protecció de la mucosa intestinal, per a l'absorció d'aminoàcids, vitamines i micronutrients essencials en l'equilibri energètic.
5- Inducció de processos enzimàtics essencials per a la reparació de danys cel·lulars a través de confectores activats, Zinc i Manganès.
6- L'increment del potencial energètic en el sistema nerviós central (via síntesi d'esfingolípids i fosfatidilserinas, provinents de la serina).
7- Afavoreix la regulació de reserves energètiques a través del glicogen hepàtic i els reservoris d'energia en el múscul estriat, on la glutamina prevé el catabolisme afavorint la reconstrucció muscular.
8-Efecte cardioprotector, activació de la reserva energètica del múscul cardíac, via malat de citrulina, coenzim Q10.

ACCIÓ INDIVIDUAL DELS COMPONENTS DE HoloRam Enami
L'activació sinergética produïda per ENAMI és el resultat d'una acurada selecció dels seus components i la combinació entre aminoàcids, enzims i minerals, crítica per a la producció d'energia a nivell cel·lular i en sistemes orgànics complexos com l'intestí prim, el fetge, el múscul estriat i el cervell.

Malat de Citrul·lina
La citrulina difon des de la mitocondria al citosol, on continua la resta del cicle de la urea, prevenint l'acumulació de l'amoni, la producció està incrementada tant en les hepatopaties com en les malalties cròniques que cursen amb acidosi metabòlica i increment en la producció de radicals lliures tòxics. Les investigacions sobre l'entrenament intensiu i la capacitat competitiva han demostrat que el malat de citrulina és altament eficaç per a l'enfortiment de la capacitat de treball general i específica i per optimitzar la condició funcional dels atletes. Ha estat utilitzada pels comitès olímpics de països com Rússiaper afavorir l'increment de l'energia.

Està indicada en estats d'astènia física; període de convalescència (post-infecció, post-cirurgia), tercera edat, diabetis, sobreesforç esportiu, embaràs, estrès (intens ritme de vida, excessiva càrrega de treball) i menopausa.

serina
El seu efecte en l'increment global de l'energia pot explicar-se perquè considera que és un dels tres aminoàcids hidroxilados- amb un grup OH- que són comunament fosforilats per les cinases en la senyalització cel·lular.

La serina juga a més un important paper en la funció catalítica de molts enzims, i especialment de la colinesterasa, indispensable per a la regulació dels senyals en les unions neuromusculars. Moltes substàncies utilitzades en els insecticides tenen el seu efecte tòxic mitjançant la combinació amb un residu de serina en el lloc actiu de l'acetilcolinesterasa, el que genera la inhibició total de l'enzim, amb la consegüent acumulació d'acetilcolina i la contractura muscular sostinguda, el que produeix un desgast energètic important.

La seva activitat com a part de cadenes proteiques pot alterar-se per procés de glicosilació de la seva cadena lateral, la qual cosa ocorre en la diabetis.

La serina és important en el metabolisme ja que participa en la biosíntesi de purines i pirimidines, a més de ser precursor de diversos metabòlits primaris i secundaris, com ara els esfingolípids, les fosfatidilserinas, l'etanolamina i els seus derivats, el turó i els seus derivats, i l'àcid fòlic. En la nostra experiència és un dels factors crítics per al metabolisme energètic del sistema nerviós central.

GLUTAMINA
És el major combustible metabòlic per l'intestí prim. Posseeix una elevada capacitat antioxidant via glutatió i ajuda a la formació de col·lagen. Aquest aminoàcid representa més del seixanta per cent dels dipòsits d'aminoàcids presents en el múscul estriat, té un paper de protecció i reconstrucció muscular, important en els processos de sobreesforç físic, entrenament intensiu, o situacions que cursen amb un increment del catabolisme, com és el cas de les malalties crònic degeneratives. El dèficit de glutamina porta amb si un augment del catabolisme muscular, la qual cosa fa necessari garantir que no s'esgotin els dipòsits intramusculars d'aquest aminoàcid.
En síntesi, la glutamina és una font de energia, ja que a més de regular la síntesi de les proteïnes; Nes en els músculs, regula la síntesi de glicogen hepàtic. No té toxicitat perquè és ràpidament metabolitzada.

coenzim Q10
També coneguda com Ubiquinona, és una substància similar a les vitamines que es troba a nivell de les mitocòndries que són els generadors d'energia de totes les cèl·lules de l'organisme. Els seus concentracions augmenten en els òrgans de gran demanda energètica, com el fetge i el múscul estriat incloent el cor. En l'obesitat i les cardiopaties, en què hi ha una disminució en la gènesi d'energia, s'ha demostrat que el coenzim Q10 tendeix a estar baixa. La disminució d'energia en la tercera edat pot associar-se a la disminució de la síntesi de coenzim Q10, la biodisponibilitat es pot veure també compromesa per la decocció dels aliments, especialment les vísceres en què està continguda en part. Com acceptor d'electrons el coenzim Q10 és important en la regeneració del NAD + a nivell del cicle de Krebs.

MANGANESO
La funció del manganès al HoloRam Enami és doble: d'una banda participa com a cofactor en l'activació de l'enzim convertidor de l'òxid nítric, el vasodilatador local de l'endoteli vascular, essencial permantenir perfusió de sang i energia a nivell tissular, i d'altra banda prevé el dany tissular dels radicals lliures tòxics, participant en la síntesi d'una de les SOD (superòxid dismutasa).

Recentment s'ha suggerit que la seva presència en l'aigua potable està en relació inversa amb la mortalitat cardiovascular, la qual cosa pogués ser explicat per l'acció vasodilatadora induïda a través de la arginasa.

És un element essencial per als mamífers doncs participa en la síntesi i funció de molts enzims corporals, participant en el metabolisme de carbohidrats i lípids. Per això és essencial per a un metabolisme eficient i el manteniment de la funció neural i immune a més d'un bon desenvolupament ossi. És un activador d'enzims en competència amb el magnesi, al qual pot substituir sense pèrdua d'activitat catalítica.

ZINC
Tot esforç mental o físic extraordinari de l'organisme pot incrementar les necessitats de Zinc o ser causant de pèrdues extres. Si afegim aquest factor al procés de refinament dels cereals, que eliminen fins al 90% del seu contingut en zinc, ia la tendència a menjar menys proteïnes d'origen animal, entenem que avui tinguem una tendència clara a la deficiència de zinc enla població general. A més, aliments rics en fitats i la fibra inhibeixen l'absorció del zinc present en els aliments.

Participa com a cofactor activador de gran nombre d'enzims entre les que destaquen la catalasa i l'ADN polimerasa i és part integrant de la insulina. És indispensable per a la regeneració tissular, la funció de les glàndules sebàcies i el manteniment funcional dels sistemes digestiu, immune i reproductor.

Ingredients: L-serina malat de citrulina zinc gluconat coenzim Q10 L-glutamina manganès gluconat cel·lulosa microcristal·lina

Utilització: Prendre 1 o 2 càpsules o segons consell d'un especialista, a la nit, abans de sopar, idealment abans d'anar a dormir.

Presentació: Envàs de 60 càpsules de 620 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda