Preu reduït! Holoram Equilife - Bioregulador global de l'energia vital - Equisalud - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holoram Equilife - Bioregulador global de l'energia vital - Equisalud - 31 ml

161457

Nou

HoloRam Equilife és un regenerador de l'energia vital – “chi” o “prana” – que afavoreix i complementa l'acció de cadascun dels complements de la Línia Holoram.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,30€

IVA inclòs

22,56€ IVA inclòs

-10%

65,48 € / 100 ml

Més informació

Holoram Equilife

Promou la restauració de l'homeòstasi alterada i afavoreix la conservació i l'enfortiment de l'equilibri harmònic dels sistemes biològics, per la qual cosa s'orienta també a la prevenció i la promoció de la salut.

Té un efecte adaptagen global que promou l'equilibri de les transferències d'informació entre tots els sistemes clau per a la regulació biològica. Promou una acció restauradora profunda dels desequilibris energètics que constitueixen l'origen de molts trastorns funcionals i orgànics.

Està indicat per coadjuvar en la regulació adaptativa integrada dels sistemes nerviós, immune, endocrí, i metabòlic , afavorint la producció d'energia i els processos d'eliminació de toxines.

Ingredients

Grup I. Adaptògens majors: Ginseng i eleuterococ, reconeguts avui a tot el món pels seus efectes sistèmics revitalitzadors.

Grup II . Adaptògens ayurvèdics: Withania somnífera -Ashwagandha- i terminalia chebula - Haritaki,- que han constituït dos dels grans pilars de la tradició ayurvèdica. Empleats durant mil·lennis per a l'equilibri bioenergètic de múltiples funcions orgàniques.

Grup III . Altres fitoterapèutics adaptògens: Angèlica, bardana, melissa i sàlvia. Per la seva acció multisistèmica, són veritables directors d'orquestra del sistema energètic vital.
Les indicacions d'angèlica i bardana ens mostren el seu espectre d'acció amplíssim, característic dels adaptògens.

L'angèlica ha estat emprada per a ansietat, insomni, inapetència, dispèpsies hiposecretores, flatulència, disquinèsia hepatobiliar, espasmes gastrointestinals, gastroenteritis, enterocolitis, còlon irritable, bronquitis, asma, migranyes, coronelles, dismenorrea. Tant l'arrel com les fulles d'angèlica intervenen en l'elaboració d'alguns licors de fórmules complexes famosos com el chartreuse i el benedictí.

La bardana posseeix propietats colerètiques, antisèptiques, depuratives, sudorífiques, hipoglucemiants, analgèsiques, vulneràries i diürètiques.

La melissa, per les seves propietats rejovenidores, ha estat considerada una autèntica panacea. No sense raó Paracels anomenava l'aigua de melissa “Elixir de la vida”. Entrava a la composició d'una famosa aigua tònica preparada per les monges franceses al segle XIV com a “Aigua del Carme”. S'ha utilitzat tradicionalment com a sedant analgèsic, antiespasmòdic, tònic neuromuscular, carminatiu, colerètic, digestiu, aperitiu, antisèptic, antiviral i cicatritzant.

El terme Salvia prové de la paraula llatina “salvare”, que significa “guarir”, en referència a les seves propietats curatives. La sàlvia posseeix propietats bactericides, cicatritzants, antisèptiques, emenagogues, antiespasmòdiques, antidiarreiques, antivomitives, carminatives, antiinflamatòries, hipoglucemiants, relaxants, diürètiques, antisèptiques, antisudorífiques i vulneràries.

Grup IV . Adaptògens de valor nutricional: Maca, reishi i xiitake.

La maca presenta una composició privilegiada en aminoàcids i minerals, que reforcen els micronutrients inductors de l'equilibri metabòlic presents a HoloRam Equilife. Atesa la seva capacitat de sobreviure a condicions climàtiques extremes, aporta informació adaptogènica privilegiada, per la qual cosa la maca és un inductor de la informació reguladora de l'adaptació a l'estrès.

El ganoderma lucidum o reishi i el xiitake són dos dels fongs més reconeguts pel seu valor medicinal, a més del gran valor nutricional. Tradicionalment s'han utilitzat a l'Orient per les seves propietats adaptògenes, ja que augmenten la vitalitat, incrementen la longevitat i enforteixen el sistema immunològic. El reishi s'empra a més a més en la prevenció i tractament de problemes infecciosos, inflamatoris i degeneratius. És d'especial valor en la modulació del sistema immune, cosa que s'atribueix en bona part al seu contingut a Betaglucans.

Grup V. Olis essencials de melissa, angèlica, sàlvia i camamilla. Donen el valor agregat actuant sobre nivells més subtils dinformació i energia.

Utilització: Es recomana subministrar 15 gotes dues o tres vegades al dia dissoltes al mig got d'aigua o suc al matí i al migdia, idealment abans d'àpats.

Presentació: Envàs de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda