Preu reduït! Maca vital plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Maca vital plus - Klepsanic - 80 càpsules

178512

Nou

La Maca andina en combinació amb el Ginkgo biloba, el Zinc i la Vitamina E fan sinergia efectiva. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,48€

IVA inclòs

12,99€ IVA inclòs

-11%

0,14 € / ud

Més informació

Maca vital plus

Afavoreix la regulació del sistema hormonal així com les funcions sexuals, la fertilitat i la libido en tots dos sexes.

Què és Maca vital Plus?

La Maca andina és una planta herbàcia, nativa dels Andes del Perú i de Bolívia on es cultiva tant per les qualitats nutritives com per la fama que tenen les arrels d'augmentar la fertilitat i millorar la libido en ambdós sexes.

Els indígenes usaven la Maca no només com a afrodisíac sinó també per alleujar moltes malalties. Aquest tubercle similar a un rave però més gran és un adaptògen perquè ajuda el nostre cos a equilibrar-se en situacions d'estrès i, davant d'això, augmenta la capacitat del cos per defensar-se contra l'afebliment físic i mental.

També ajuda a regular les funcions del sistema hormonal o endocrí , ja que afavoreix la fertilitat, les funcions sexuals i del cervell, la digestió i la fisiologia del sistema nerviós així com els nivells adequats d'energia que requereix el nostre organisme a cada moment. Atès que les hormones regulen l'estat d'ànim, el creixement i el desenvolupament de diverses funcions de l'organisme, aquesta planta és recomanada com un tònic general per excel·lència.

La Maca andina també es fa servir com a coadjuvant d'interès en casos de dolor gràcies al seu alt contingut en terpenoides i saponines.

El Ginkgo biloba és una planta originària de la Xina que pot arribar a viure un mil·lenni encara que floreix en diferents climes del món. Des de fa segles és utilitzada en diverses afeccions. Es recomana per millorar els problemes cognitius causats per l'edat, ajuda a millorar la concentració mental en persones joves així com la resposta dolorosa al fred especialment als dits de mans i peus (síndrome de Raynaud). Cobra interès com a coadjuvant per millorar la circulació sanguínia, tant vascular com perifèrica, i la disfuncions sexuals. A més, se'n recomana l'ús en casos de vertígens i marejos.

Composició per càpsula (500 mg):

Maca andina 350 mg, Ginkgo biloba 87 mg, Gluconat de Zinc 23 mg, Vitamina E 2,5 mg.

Com es pren Maca vital Plus?

Es recomana prendre de 3 a 4 càpsules al dia , abans dels àpats, excepte al sopar. No utilitzeu com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda