Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Maca Bio - Super Diet - 120 comprimits

Fabricante:

Super Diet Super Diet

Maca Bio - Super Diet - 120 comprimits

211209

Nou

Complement alimentari que utilitza la maca d'alta qualitat per contribuir al rendiment físic, aportar vitalitat i energia.

Més detalls

11,19€

IVA inclòs

19,58€ IVA inclòs

-42%

0,09 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Maca Bio Super Diet

Potencia la teva energia i vitalitat amb el poder de la maca.

Què és la Maca Bio Super Diet?

Maca Bio Super Diet és un complement alimentari fet a força de maca , una planta coneguda per la seva capacitat per augmentar la vitalitat i el rendiment físic. Aquest producte utilitza la maca de la més alta qualitat per assegurar que obtens els màxims beneficis daquest increïble superaliment.

La maca, originària dels Andes peruans, ha estat utilitzada durant segles pels seus beneficis per a la salut i el seu efecte energitzant . És rica en proteïnes, fibra, vitamines i minerals , la qual cosa la converteix en un complement nutricional ideal per als que busquen millorar la seva salut en general.

Aquest complement alimentari a base de maca contribueix a mantenir un alt nivell denergia i vitalitat , i ajuda a mantenir el rendiment físic. També és coneguda per les seves propietats afrodisíaques. Pel seu potent efecte energètic, la maca és especialment beneficiosa per a esportistes i persones amb un nivell d'activitat física alt.

Amb Maca Bio Super Diet, pots incorporar els beneficis de la maca a la teva dieta d'una manera fàcil i còmoda. Simplement afegeix el suplement a la teva dieta diària i comença a experimentar els beneficis daquesta increïble planta.

Ingredients:

Per 4 comprimits: Maca* (Lepidium meyenii Walp - Arrel) 1000 mg, Agent de càrrega: goma d'acàcia*, Midó d'arròs*, Antiaglomerants: Carbonat de calci, Carbonat de magnesi, Talc.

*Ingredient procedent de l'agricultura biològica.

Valor nutricional (4 comprimits):

Maca

1000 mg

Com es pren Maca Bio Super Diet?

Prendre 4 comprimits al dia durant els àpats.

Precaucions:

No recomanat per a dones embarassades o en període de lactància. Es recomana respectar les dosis aconsellades i seguir una alimentació variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 120 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda