Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Orthomental - DietMed - 30 dosi

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Orthomental - DietMed - 30 dosi

206769

Nou

Amb Ginkgo Biloba, Fosfatidilserina i DHA.

Més detalls

44,90€

IVA inclòs

49,89€ IVA inclòs

-10%

1,50 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Orthomental

Amb Ginkgo Biloba, Fosfatidilserina i DHA.

Indicat per combatre el casnacio i la fatiga, millorar el funcionament del cervell i contribuir a una funció cognitiva normal.

Ingredients:

  • Comprimits: Griffonia simplicifolia (extracte sec de les llavors contenint 30% de 5-HTP), agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, Ginkgo biloba (extracte sec de les fulles contenint almenys 24% de ginkgoflavoglicósidos i 6% de lactones terpèniques), fosfatidilserina 20% (lecitina de soja), l-Tirosina, resveratrol (Polygonum cuspidatum; extracte sec de l'arrel contenint almenys el 98% de trans-resveratrol), luteïna (10%), l-Taurina, antiaglomerants: magnesi estearat, diòxid de silici.
  • Perla: Oli de peix (35% EPA - àcid eicosapentaenoic - i 25% DHA - àcid docosahexaenoico-), gelatina, glicerina, D-alfa-tocoferol.
  • Sobres: Carbonat càlcic, sulfat magnèsic, maltodextrina, àcid L-ascòrbic, corrector d'acidesa: àcid cítric, acetat de DL-alfa tocoferilo, aroma de llimona, Zingiber officinale (gingebre; extracte sec del rizoma contenint almenys 4% d'oli essencial ), quercetina, Curcuma longa (Cúrcuma; extracte de l'arrel contenint almenys 95% de curcumina), edulcorant: sucralosa, fumarat ferrós, diòxid de silici, nicotinamida, coenzim Q10, sulfat de zinc, d-pantotenat càlcic, edulcorant: ciclamat sòdic, sulfat de manganès, cianocobalamina (0,1%), acetat de retinilo, riboflavina, piridoxina clorhidrat, clorhidrat de tiamina, colecalciferol, filoquinino, sulfat cúpric, àcid pteroilmonoglutámico, picolinato de crom, iodat potàssic, selenita sòdic, d-biotina , molibdat amònic.

Utilització: Dissoldre 1 sobre al dia, en un got d'aigua o suc de fruites, preferentment després de dinar. Prengui-ho junt amb 1 perla de color groc i 1 comprimit.

Presentació: Envàs de 30 perles + 30 comprimits + 30 sobres

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda