Preu reduït! Potentalt A Plus - Tònic i Revitalitzant Sexual - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Potentalt A Plus - Tònic i Revitalitzant Sexual - Klepsanic - 60 càpsules

175814

Nou

Combinació efectiva de Ginseng siberià amb Damiana, Maca Andina, Gingebre i L-Arginina. Tònic i Revitalitzant sexual. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

13,40€

IVA inclòs

16,25€ IVA inclòs

-17%

0,22 € / ud

Més informació

Potentalt A Plus

Tònic i Revitalitzant sexual.

Què és Potentalt A Plus?

Combinació efectiva de Ginseng siberià amb Damiana, Maca Andina, Gingebre i L-Arginina per augmentar la libido i salut en ambdós sexes.

Aquest producte es recomana com a tònic i revitalitzant sexual perquè combina cinc plantes i principis actius que ajuden a estimular les glàndules suprarenals i sexuals. No només participa de manera positiva sobre la virilitat masculina, també ajuda a augmentar la libido femenina.

El Eleuterococo o Ginseng siberià (Eleuterococcus senticosus) té un efecte "adaptogen" significatiu. A més daugmentar la resistència; combat l'estrès, la fatiga física i intel·lectual alhora que estimula les glàndules suprarenals i sexuals.

De la selva de l'Amazones es coneix la Damiana (Turnera Afrodisíaca), una planta, com bé indica el seu nom, que té propietats afrodisíaques i tòniques. Quan s'ingereix en dosis efectives, mostra de forma ràpida la seva activitat sobre els centres nerviosos, amb un efecte tònic general i particularment estimulant els òrgans sexuals ; a més dels ronyons i la bufeta perquè també presenta acció diürètica.

Aquesta planta no només intervé positivament sobre la impotència sexual a l'home; actua en la manca de desig i el desinterès sexual en ambdós sexes, la qual cosa la fa molt útil en certes dones amb tendència a la frigidesa ia la manca de libido; en elles el seu efecte afrodisíac és ràpid, potent i segur.

La Maca andina (Lepidium meyenii) afavoreix l'augment de la força i la resistència, el rendiment esportiu i la sensació de benestar general. És àmpliament reconeguda com a vegetal que ajuda a millorar la fertilitat i la libido. És una planta amb propietats afrodisíaques, rica en vitamines i minerals.

El Gingebre (Zingiber officinale) és un tubercle amb conegut afrodisíac. En estimular la circulació sanguínia; aquest tubercle afavoreix les ereccions, el flux d'espermatozoides i en conseqüència enforteix el sistema reproductor.

D'altra banda, la L-Arginina és un aminoàcid semiessencial i un precursor de l'òxid nítric (NO); que augmenta l'elasticitat de les artèries i provoca una rapidesa més gran d'arribada de l'oxigen i dels nutrients als diferents òrgans de l'ésser humà, incloent-hi els òrgans sexuals. També millora la circulació sanguínia i influeix sobre la potència sexual, de manera molt positiva.

Ingredients:

Composició (530 mg):

Eleuterococ (Ginseng siberià) 160 mg, Damiana 120 mg, Maca andina 80 mg, Gingebre 50 mg, L-Arginina 10 mg.

Com es pren a la web és Potentalt A Plus?

Es recomana prendre 4-5 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs amb 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda