Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Spirulina Bio - Klepsanic - 210 comprimits

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Spirulina Bio - Klepsanic - 210 comprimits

222816

Nou

Alga Spirulina platensis d'altíssima qualitat, provinent de cultiu biològic, 100% vegetal, lliure de contaminants. Envàs de 210 comprimits.

Més detalls

13,97€

14,95€

-6%

0,07 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Spirulina Bio Klepsanic

Complement alimentari.

Què és Spirulina Bio Klepsanic?

La Spirulina platensis és un dels aliments més complets i equilibrats de la natura, que l'ONU (Organització de les Nacions Unides) ha anomenat com "l'aliment del futur" perquè conté fins a un 65-70% de proteïnes, la majoria d'una altíssima qualitat.

Alhora, posseeix una alta proporció de vitamines com: minerals i oligoelements tals com: ferro, potassi, zinc, calci, magnesi, seleni, manganès i fòsfor, entre d'altres. És de gran interès com a coadjuvant en esportistes, com a gran multivitamínic amb l'extra proteic, per a tractaments de control de pes, com a fortificant en estats de desnutrició i de convalescència.

S'empra sovint en situacions de gran activitat física i mental, per ser un gran energitzant. També és utilitzada en casos d'anèmia gràcies al seu alt contingut en clorofil·la, ferro i àcid fòlic.

Aquest producte és dorigen biològic, per tant està lliure de contaminants. És apte per a vegans i per a persones amb dietes restrictives ja que és 100% vegetal i alhora, aporta nutrients diversos que milloren la nostra qualitat de vida.

Ingredients:

Alga Spirulina Platensis 470 mg. Producte de cultiu biològic, 100% vegetal. Apte per a vegans.

Com es pren Spirulina Bio Klepsanic?

Prendre de 3 a 4 comprimits abans dels menjars principals, 3 vegades al dia i; per a esportistes, mitja hora abans de l'entrenament també. No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 210 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 23/07/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda