Preu reduït! Spirulina Bio - Klepsanic - 210 comprimits

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Spirulina Bio - Klepsanic - 210 comprimits

222816

Nou

Alga Spirulina platensis d'altíssima qualitat, provinent de cultiu biològic, 100% vegetal, lliure de contaminants. Envàs de 210 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

13,97€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-6%

0,07 € / ud

Més informació

Spirulina Bio Klepsanic

Complement alimentari.

Què és Spirulina Bio Klepsanic?

La Spirulina platensis és un dels aliments més complets i equilibrats de la natura, que l'ONU (Organització de les Nacions Unides) ha anomenat com "l'aliment del futur" perquè conté fins a un 65-70% de proteïnes, la majoria d'una altíssima qualitat.

Alhora, posseeix una alta proporció de vitamines com: minerals i oligoelements tals com: ferro, potassi, zinc, calci, magnesi, seleni, manganès i fòsfor, entre d'altres. És de gran interès com a coadjuvant en esportistes, com a gran multivitamínic amb l'extra proteic, per a tractaments de control de pes, com a fortificant en estats de desnutrició i de convalescència.

S'empra sovint en situacions de gran activitat física i mental, per ser un gran energitzant. També és utilitzada en casos d'anèmia gràcies al seu alt contingut en clorofil·la, ferro i àcid fòlic.

Aquest producte és dorigen biològic, per tant està lliure de contaminants. És apte per a vegans i per a persones amb dietes restrictives ja que és 100% vegetal i alhora, aporta nutrients diversos que milloren la nostra qualitat de vida.

Ingredients:

Alga Spirulina Platensis 470 mg. Producte de cultiu biològic, 100% vegetal. Apte per a vegans.

Com es pren Spirulina Bio Klepsanic?

Prendre de 3 a 4 comprimits abans dels menjars principals, 3 vegades al dia i; per a esportistes, mitja hora abans de l'entrenament també. No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 210 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda