Fabricante:

Santiveri Santiveri

Vigor Total - Santiveri - 400 grams

156394

Nou

Complement alimentari amb germen de blat, llevat de cervesa, pol·len, lecitina de soja, algues kelp i vitamina C. Envàs de 400 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,10€

IVA inclòs
4,78 € / 100 g

Més informació

Vigor Total Santiveri

5 suplements en un sol producte.

Què és el Vigor Total Santiveri?

Dissenyat per brindar al teu cos una combinació única de nutrients essencials. Amb germen de blat, llevat de cervesa, lecitina de soja, pol·len i algues marines , aquest suplement és ple de vitamines, minerals i antioxidants per donar suport a la teva salut i benestar.

El germen de blat és una font rica en vitamines del complex B, vitamina E i proteïnes . El llevat de cervesa , per la seva banda, és una excel·lent font de vitamines del complex B , incloent la biotina i l'àcid fòlic. La lecitina de soja , un fosfolípid derivat de la soja, és coneguda per la seva capacitat per a ajudar a mantenir nivells saludables de colesterol i donar suport a la salut del cervell . El pol·len , recol·lectat de les flors, és una font natural d'aminoàcids essencials, vitamines i minerals . Finalment, les algues marines són una rica font de iode i altres oligoelements importants per a la salut de la tiroide i la pell.

Junts, aquests cinc ingredients treballen en sinergia per proporcionar-te un complement alimentós complet i equilibrat que pot ajudar a millorar la teva salut general i benestar. Ja sigui que busques suport per al teu sistema immunològic, energia duradora o una pell saludable, el nostre suplement de 5 en 1 pot ser just el que necessites per assolir els teus objectius de salut i sentir-te el millor possible.

Ingredients:

Germen de blat (28,5%), fructosa, llevat de cervesa (12,6%), pol·len en pols (12,6%), lecitina de soja (12,6%), maltodextrina, algues marines (4,2 %), taronja en pols, antioxidant (àcid cítric), antiaglomerant (òxid de silici), vitamina C (àcid L-ascòrbic), aroma de taronja. Conté gluten. Pot contenir traces de peix, mol·luscs i crustacis per l'origen marí de les algues.

Com es pren el Vigor Total Santiveri?

Es recomana prendre cada matí en aixecar-se, de dues o tres cullerades soperes del preparat dissoltes en un got de suc i endolcir-lo al gust.

Presentació:

Envàs de 400 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda