Fabricante:

Ayurveda Ayurveda

Ghee - Mantega clarificada - Ayurveda - 200 grams

216330

Nou

Mantega clarificada sense lactosa i sense colesterol. Envàs de 200 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

10,30€

IVA inclòs
5,15 € / 100 g

Més informació

Ghee - Mantega clarificada

Mantega clarificada sense lactosa i sense colesterol.

Què és el Ghee - mantega clarificada de Ayurveda de 200 grams?

Mantega de vaca clarificada ecològica, provinent de la cultura Ayurveda, que ha format part de la gastronomia tradicional índia des de fa milers d'anys. Sense lactosa, sense colesterol. Imprescindible a Ayurveda.

A la mantega clarificada l'aigua de la llet s'ha evaporat i els sòlids s'han apartat. El Ghee és això mateix, però amb una diferència: en el seu procés d'elaboració s'escalfa per més temps, i aconsegueix un punt més fumat i un gust dolç que recorda a les nous. Aquest procés permet que s'eliminin pràcticament totes les restes de la lactosa pel que pot ser consumit per persones amb intolerància (no al·lèrgies) als productes lactis.

El Ghee és molt valorat pels seus beneficis per a la salut, és tan versàtil que pot ser traslladat a qualsevol cuina. És deliciós i combina gairebé amb qualsevol plat i, fins i tot, amb algunes begudes. Pot ser utilitzat per fregir, cuinar, fer rebosteria o per untar, en substitució de la mantega, la margarina o olis com el d'oliva o el de gira-sol. Atorga un sabor delicat i deliciós als plats i és un gran aliat per a les coccions a altes temperatures.

Tolera calors de fins a 250 º C sense risc d'oxidar-; fonamental a la cuina saludable. Tampoc necessita mantenir-se a la nevera però sí que és aconsellable conservar-lo en un espai protegit de la llum. Consumit amb moderació, el Ghee és un aliment molt interessant per a incorporar a la dieta de tots els dies. D'altra banda, és boníssim per a la pell, per problemes com erupcions, èczemes, cremades i al·lèrgies. A més, potencia la joventut de la pell i li proporciona nutrició i suavitat.

Ingredients:

100% mantega de vaca clarificada ecològica. Pot contenir traces de lactosa i proteïnes làcties.

Com es pren el Ghee - mantega aclarida?

Es recomana per elaborar plats salats o dolços, utilitzar per untar com qualsevol altra mantega o margarina. Conservar en un lloc fresc i sec.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Reconeguts per la seva capacitat de prevenció de malalties i millora de la salut.


Ayurveda, complements dietètics d'ús tradicional


La paraula Ayurveda prové del sànscrit i significa la ciència del coneixement de la vida. És el sistema de medicina tradicional Índia la filosofia de la qual es basa en l'equilibri del cos i enfortir les capacitats acte-curatives.


La seva medicina té influència a través d'altres medicines tradicionals com la de l'antiga Grècia i la medicina Xina.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda