No hi ha productes
Ho compro
203999
Nou
Nyores seques de gran qualitat amb un aroma i sabor increïble. Riques en vitamines i minerals. Ideal per condimentar plats i salses.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
La Ñora és una varietat del pebrot utilitzada a la cuina espanyola, sobretot a la Comunitat Valenciana i Catalunya.
La Ñora és una varietat de Capsicum annumm o pebrot molt utilitzada a la cuina del Llevant espanyol, Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya també coneguda com a pebrot de bola.
És de color vermell intens i de mida petita, amb forma rodona . Quan és madura, es deixa assecar al sol.
A diferència d'altres varietats seques de pebrots, no és picant. Té un sabor dolç i el seu aroma és fort i intens.
S'utilitza en moltes receptes de carns, guisats, estofats i arrossos. També és lingredient principal de la salsa romesco.
Les Ñoras són riques en vitamines, minerals, àcid fòlic, carotens i beta carotens.
A més de les qualitats culinàries que aporta la nyora, ens aporta beneficis per a la salut.
Les seves propietats ajuden a reforçar el sistema immunològic i tenen un efecte antioxidant.
Es considera un analgèsic natural per les seves propietats antiinflamatòries.
També contribueix al creixement dels cabells.
Per aquestes propietats i el sabor característic que aporta als plats, la nyora és una espècie molt utilitzada i desitjada a la cuina.
S'utilitza de forma freqüent a les receptes de carn, guisats, estofats i salses.
S'aconsella sofregir la nyora prèviament als ingredients i deixar-la apartada reposant o aprofitar la polpa traient el peduncle i les llavors, i ofegant-ho en aigua calenta deu minuts abans d'extreure la polpa amb un ganivet i afegir-la al sofregit.
Pots comprar nyores d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online.
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació