Pebre Blanc gra sencer

Nou

Pebre Blanc en gra d'alta qualitat per donar una aroma més picant als plats i salses. També aporta una gran quantitat de propietats beneficioses per a la salut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,35€

IVA inclòs

Més informació

Pebre blanc en gra a granel

El pebre blanc en gra és el fruit de la planta aromàtica i enfiladissa, Piper Nigrum i que es fa servir a la cuina per aromatitzar els plats donant-li un toc de sabor més picant.

Característiques del Pebre Blanc en gra

El pebre blanc en gra és molt interessant per donar gust als plats amb un sabor i aroma picant, però a diferència del pebre negre, té un sabor més delicat i suau i és una mica menys picant.

Aquesta varietat de pebre permet elaborar salses, cremes, brous i altres receptes, però sense tenyir-les de negre.

Totes les varietats de pebre procedeixen de la mateixa planta, Piper Nigrum . Els seus fruits són primer de color verds, després es tornen vermellosos i en deixar-los assecar es tornen negres. El pebre blanc és el mateix gra madur, però sense la closca exterior.

La varietat de pebre depèn del temps de recol·lecció i maduració. Els grans de pebre blanc es recol·lecten quan la major part estiguin vermellós, després es deixen fermentar durant una setmana, se'ls treu la closca exterior i es deixen assecar al sol.

La picor del pebre es deu a la substància piperina que es troba a la closca ia la llavor. Com que l'aroma es divaga recol·lectant els fruits, es recomana moldre el pebre en el moment que s'utilitzarà en el seu ús culinari i així conservar tot el seu aroma.

Beneficis del Pebre Blanc en gra

A més de les qualitats culinàries que aporta el pebre blanc, destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut ja que és diürètica, digestiva i carminativa.

Gràcies a la piperina que conté, estimula la secreció de sucs gàstrics que faciliten la digestió. També ajuda a prevenir l'aparició de gasos, ajuda a eliminar-los i ajuda a reduir inflor.

El pebre blanc mòlt també és ric en calci, ferro, potassi, proteïnes, iode, zinc, magnesi i vitamines dels grups A, B, C, D i K que ajuda a millorar la salut dels ossos i per prevenir l'anèmia per manca de ferro.

Per aquestes raons, el pebre blanc és una espècie que aporta una gran quantitat de beneficis a més d'oferir un sabor exquisit als plats.

Utilització:

Es pot consumir directament afegint el pebre blanc en gra a diferents receptes. És recomanable fer servir el molinet i moldre-la abans de consumir-la per gaudir de totes les seves propietats aromàtiques.

S'utilitza de forma freqüent a les receptes de beixamel i altres salses així com en masses de pasta, ja que realça el sabor de la recepta sense canviar-ne el color.

Comprar Pebre Blanc en gra

Pots comprar pebre blanc en gra d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de pebre en gra i mòlta de diferents varietats. També la pots trobar a càpsules com a complement alimentari.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda