Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Pebre cinc varietats en gra sencer - La Bona Salut

Nou

Pebre en gra d'alta qualitat de cinc varietats, verd, blanc, negre, vermell i jamaic, per donar una aroma més picant als plats i salses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,00€

IVA inclòs

Més informació

Pebre cinc varietats en gra sencer

El pebre en gra procedeix del fruit de la planta aromàtica i enfiladissa, Piper Nigrum i que es fa servir a la cuina per aromatitzar els plats donant-li un toc de sabor més picant.

Què és el Pebre cinc varietats en gra sencer?

El pebre en gra és molt utilitzat per donar gust als plats amb un sabor i aroma picant. En aquesta ocasió hi podem trobar una barreja de cinc varietats diferents, verda, negra, blanca i vermella.

Totes les varietats de pebre provenen de la mateixa planta, Piper Nigrum. Els seus fruits són primer de color verds, després es tornen vermellosos i en deixar-los assecar es tornen negres.

La picor del pebre es deu a la substància piperina que es troba a la closca ia la llavor. Com que l'aroma es divaga recol·lectar els fruits, es recomana moldre el pebre en el moment que s'utilitzarà en el seu ús culinari i així conservar tot el seu aroma.

Aquesta barreja és molt apreciada per combinar els cinc tipus de varietats i diferents matisos de sabors, amb una gamma de picants molt variables.

S'utilitza per preparar salses, assaonar carns, peixos i verdures.

Beneficis del Pebre cinc varietats

A més de les qualitats culinàries que aporta el pebre, destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut ja que és diürètica, digestiva i ajuda a reduir el colesterol.

Gràcies a la piperina que conté, estimula la secreció de sucs gàstrics que faciliten la digestió. Ajuda a mantenir el sistema immunitari, a alleujar la depressió i té antioxidants que ajuda a protegir la pell dels símptomes de l'envelliment.

El pebre en gra és ric en calci, ferro, potassi, proteïnes, iode, zinc, magnesi i vitamines dels grups A, B, C, D i K que ajuda a millorar la salut dels ossos i per prevenir l'anèmia per falta de ferro.

Per aquestes raons, el pebre de cinc sabors són unes espècies que t'aporten una gran quantitat de beneficis a més d'oferir un gust exquisit als plats.

Ingredients:

  • Pebre verd.
  • Pebre blanc.
  • Pebre negre.
  • Pebre vermell.
  • Pebre jamaic.

Com es consumeix el Pebre cinc varietats en gra sencer?

Es pot consumir directament afegint-hi el pebre en gra a diferents receptes. És recomanable fer servir el molinet i moldre-la abans de consumir-la per gaudir de totes les seves propietats aromàtiques.

S'utilitza de forma freqüent a les receptes de carn i peix i per preparar salses.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda