Pebre Negra Jamaica gra sencer

Nou

Pebre negre de Jamaica en gra d'alta qualitat per donar una aroma i sabor suau i agradable als plats i salses.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,60€

IVA inclòs

Més informació

Pebre negre de Jamaica a granel

El pebre negre de Jamaica en gra és un fruit de l'arbre tropical, pebre dioic i, que es fa servir a la cuina per aromatitzar els plats donant-li un toc de sabor més suau.

Característiques del Pebre Negre Jamaica

El pebre negre de Jamaica en gra, encara que es coneix com a pebre, realment no és un veritable pebre ja que no pica, el seu sabor és molt diferent i procedeix d'una altra planta.

Aquesta varietat de pebre negre de Jamaica és un fruit de l'arbre tropical pebre dioic, un arbre que pot mesurar fins a 25 metres, i creix en raïms que es recullen quan encara està verd i es deixen assecar al sol.

El seu aroma i sabor la converteixen en una espècia molt exquisida per a la cuina, ja que es podria definir com una barreja entre canyella, clau, nou moscada i pebre.

El seu sabor és suau i molt agradable, a diferència dels pebres que són picants.

Igual que el pebre negre, es pot afegir a diferents tipus de carns, estofats, verdures i molts més plats.

Beneficis del Pebre Negre Jamaica

A més de les qualitats culinàries que aporta el pebre negre de Jamaica, destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut ja que és diürètica, digestiva i carminativa.

Té components actius que ajuden a reduir els gasos, són antiinflamatoris, calmants i ajuda amb les indigestions.

També és rica en vitamines A, C, niacina, riboflavina i tiamina, els minerals de potassi, manganès, ferro, seleni i magnesi, i conté els metabòlits àcid homo-mandèlic i àcid homovanílic.

Per aquestes raons, el pebre negre Jamaica és una espècie que t'aporta una gran quantitat de beneficis a més d'oferir un sabor exquisit als plats i diferent del pebre tradicional.

Utilització:

Es pot consumir directament afegint el pebre negre Jamaica en gra a diferents receptes. És recomanable fer servir el molinet i moldre-la abans de consumir-la per gaudir de totes les seves propietats aromàtiques.

S'utilitza de forma freqüent a les receptes de carn i peix i per preparar salses.

Comprar Pebre Negra Jamaica gra sencer

Pots comprar pebre negre de Jamaica en gra d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de pebre en gra i mòlta de diferents varietats. També la pots trobar a càpsules com a complement alimentari.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda