No hi ha productes
Ho compro
Nou
Pebre vermell paprika d'alta qualitat per donar un sabor únic i característic als plats. Obtingut a partir de l'assecat i mòlt de pebrots vermells.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El pebre vermell Paprika mòlt és una espècia molt utilitzada a la cuina espanyola, hongaresa i alemanya que procedeix de l'assecat i mòlt de pebrots vermells.
El pebre vermell paprika mòlt s'utilitza per donar gust als plats amb una aroma característica dels pebrots i amb el toc picant.
És similar al pebre vermell clàssic. És d'un color vermell intens i dóna un sabor menys fumat i lleugerament més picant als plats.
El sabor picant es deu al procés de mòlta dels pebrots. El grau de picor dependrà de les llavors que s'hagin triturat juntament amb la fruita seca.
S'utilitza en moltes receptes de carns, guisats, estofats i pastes. També es fa servir molt en l'elaboració d'embotits.
Es recomana assaonar els aliments amb pebre vermell Paprika al final de la cocció perquè no perdi les propietats del seu aroma i sabor característic.
A més de les qualitats culinàries que aporta el pebre vermell paprika, ens aporta beneficis per a la salut com a propietats antioxidants i digestives.
També té propietats que ajuden a regular el colesterol i els triglicèrids, afavoreixen la circulació, estimula la gana i facilita el procés digestiu.
Per aquestes propietats i el sabor característic que aporta als plats, el pebre vermell Paprika és una espècie molt utilitzada i desitjada a la cuina.
Es recomana assaonar els aliments amb pebre vermell paprika al final de la cocció perquè no perdi les propietats del seu aroma i sabor característic.
S'utilitza de forma freqüent a les receptes de carn, guisats i estofats.
Pots comprar pebre vermell paprika mòlt d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online.
També pots trobar el pebre vermell clàssic dolç i picant.
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació