Sal d'Api - La Bona Salut

Nou

Sal d'api per condimentar aliments i millorar el sabor dels aliments amb notes herbals i beneficiar-se de les propietats depuratives.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

0,48€

IVA inclòs
0,48 € / 100 g

Més informació

Sal d'Api

Substitut de la sal comuna.

Què és Sal d'Api?

La sal d'api (Apium graveolens) és una combinació a base de sal i api mòltes que s'utilitza com a saboritzant per a aliments i que té grans propietats per a la salut. L'api (Apium graveolens) és una herba que pot assolir fins a 50 centímetres i és molt utilitzada a la cuina. És una hortalissa molt utilitzada per disminuir la hipertensió.

La sal d'api està elaborada amb un 70% de sal i un 30% que combinats es produeix un condiment amb excel·lent aroma, sabor i propietats. S'utilitza per condimentar i assaborir aliments. És una alternativa més saludable per reduir la ingesta de sal diària . A més, aporta un sabor molt característic als aliments, amb notes herbals.

A més de les qualitats culinàries que aporta la sal d'api, ens aporta beneficis per a la salut com a propietats digestives. Té grans propietats depuratives i digestives que ajuda amb la retenció de líquids, en facilita la digestió i en redueix el restrenyiment.

En contenir menys quantitat de sal, és ideal per a persones hipertenses. És ric en vitamines i minerals, que atorguen propietats antioxidants i contribueix a reduir l'estrès. També té propietats antiinflamatòries que contribueixen a disminuir els dolors menstruals i molèsties de la menopausa.

Com es fa servir Sal d'Api?

Es pot utilitzar per condimentar aliments com a substitut de la sal, en sopes, carns, guisats i fins i tot en begudes.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda