No hi ha productes
Ho compro
Nou
Sal d'api per condimentar aliments i millorar el sabor dels aliments amb notes herbals i beneficiar-se de les propietats depuratives.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Substitut de la sal comuna.
La sal d'api (Apium graveolens) és una combinació a base de sal i api mòltes que s'utilitza com a saboritzant per a aliments i que té grans propietats per a la salut. L'api (Apium graveolens) és una herba que pot assolir fins a 50 centímetres i és molt utilitzada a la cuina. És una hortalissa molt utilitzada per disminuir la hipertensió.
La sal d'api està elaborada amb un 70% de sal i un 30% que combinats es produeix un condiment amb excel·lent aroma, sabor i propietats. S'utilitza per condimentar i assaborir aliments. És una alternativa més saludable per reduir la ingesta de sal diària . A més, aporta un sabor molt característic als aliments, amb notes herbals.
A més de les qualitats culinàries que aporta la sal d'api, ens aporta beneficis per a la salut com a propietats digestives. Té grans propietats depuratives i digestives que ajuda amb la retenció de líquids, en facilita la digestió i en redueix el restrenyiment.
En contenir menys quantitat de sal, és ideal per a persones hipertenses. És ric en vitamines i minerals, que atorguen propietats antioxidants i contribueix a reduir l'estrès. També té propietats antiinflamatòries que contribueixen a disminuir els dolors menstruals i molèsties de la menopausa.
Es pot utilitzar per condimentar aliments com a substitut de la sal, en sopes, carns, guisats i fins i tot en begudes.
Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a espècies.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació