Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Espelma Cera de Soja, Lavanda i Alfàbrega - La Bona Salut

223419

Nou

La Vela de Cera de Soja, Lavanda i Alfàbrega és una opció ecològica i aromàtica que combina la relaxant fragància de l'espígol amb la frescor de l'alfàbrega, ideal per crear un ambient tranquil i harmoniós a casa seva.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

7,90€

IVA inclòs
1,05 € / 100 ml

Més informació

Espelma Cera de Soja, Lavanda i Alfàbrega

Unes 35 hores.

Què és Vela Cera de Soja, Lavanda i Alfàbrega?

La Vela de Cera de Soja, Lavanda i Albahaca és una opció ecològica i exquisidament aromàtica que aporta un toc de calma i frescor a casa seva. La combinació de la relaxant lavanda amb la refrescant alfàbrega crea una experiència olfactiva única, perfecta per reduir l'estrès i generar un ambient tranquil i harmoniós.

Aquesta espelma està elaborada amb cera de soja, una alternativa sostenible i lliure de parafina , cosa que assegura una combustió més neta i prolongada. A més, la metxa de cotó garanteix una flama estable i segura. Gaudiu de l'elegància i el benestar que aporta aquesta espelma de lavanda i alfàbrega en qualsevol moment i espai de casa vostra.

Com es fa servir Vela Cera de Soja, Lavanda i Alfàbrega?

  1. Col·loqueu l'espelma sobre una superfície plana, estable i resistent a la calor, allunyada de corrents d'aire, materials inflamables i nens o mascotes.
  2. Assegureu-vos que la metxa estigui centrada i retallada a una longitud d'aproximadament 0.6 cm (1/4 de polzada).
  3. Encén la metxa amb un encenedor o llumins, i permet que l'espelma cremi uniformement, fonent tota la superfície de la cera abans d'apagar-la. Això evitarà que la cera s'acumuli a les vores i assegurarà una combustió més uniforme en futurs usos.
  4. No deixeu l'espelma encesa durant més de 4 hores seguides i mai la deixeu desatesa.
  5. Quan la vela s'hagi consumit fins a deixar aproximadament 1 cm (1/2 polzada) de cera al fons, apaga la vela i deixa que es refredi del tot. Després, retira la cera restant amb cura i neteja el recipient per reutilitzar-lo o rebutjar-lo adequadament.

Presentació:

Envàs de 1 espelma.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda