Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Espelma Perfumada Canyella - La Bona Salut

223438

Nou

La Vela Perfumada Canyella fabricada a Índia combina la tradició artesanal amb una aroma càlida i especiada, ideal per crear un ambient acollidor i relaxant en qualsevol espai.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

2,20€

IVA inclòs
0,29 € / 100 ml

Més informació

Espelma Perfumada Canyella

Més de 20 hores.

Què és Vela Perfumada Canela?

La Vela Perfumada Canyella fabricada a Índia és una exquisida creació que combina la tradició índia amb l'aroma càlida i especiada de la canyella. Feta amb cera d'alta qualitat i metxes de cotó, aquesta espelma proporciona una combustió uniforme i una fragància duradora que impregna suaument el seu espai.

Amb un disseny artesanal i detalls únics, aquesta espelma perfumada és perfecta per crear un ambient acollidor i relaxant a qualsevol habitació. Ja sigui en moments de meditació, en un sopar íntim o simplement per gaudir d´una llar plena d´harmonia, aquesta espelma de canyella fabricada a Índia serà l´elecció perfecta.

Com es fa servir Vela Perfumada Canela?

  1. Col·loqueu l'espelma sobre una superfície plana, estable i resistent a la calor, allunyada de corrents d'aire, materials inflamables i nens o mascotes.
  2. Assegureu-vos que la metxa estigui centrada i retallada a una longitud d'aproximadament 0.6 cm (1/4 de polzada).
  3. Encén la metxa amb un encenedor o llumins, i permet que l'espelma cremi uniformement, fonent tota la superfície de la cera abans d'apagar-la. Això evitarà que la cera s'acumuli a les vores i assegurarà una combustió més uniforme en futurs usos.
  4. No deixeu l'espelma encesa durant més de 4 hores seguides i mai la deixeu desatesa.
  5. Quan la vela s'hagi consumit fins a deixar aproximadament 1 cm (1/2 polzada) de cera al fons, apaga la vela i deixa que es refredi del tot. Després, retira la cera restant amb cura i neteja el recipient per reutilitzar-lo o rebutjar-lo adequadament.

Presentació:

Envàs de 1 espelma.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda