Preu reduït! Stevia Full - Energy Feelings - 250 grams

Stevia Fulla - Energy Feelings - 250 grams

191849

Nou

La Estèvia pot ajudar a l'acció pancreàtica d'elaboració d'insulina i pot ajudar a la disminució de nivells de sucre en sang. També millora la digestió.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,69€

IVA inclòs

12,30€ IVA inclòs

-5%

46,76 € / Kg

Més informació

Stevia Fulla

La Estevia Rebaudiana és una planta dolça originària de l'Paraguai. La Estèvia pot ajudar a l'acció pancreàtica d'elaboració d'insulina i pot ajudar a la disminució de nivells de sucre en sang. També millora la digestió.

La Estevia Rebaudiana és una planta dolça originària de l'Paraguai. La Estèvia pot ajudar a l'acció pancreàtica d'elaboració d'insulina i pot ajudar a la disminució de nivells de sucre en sang. També millora la digestió. Des de temps immemorials utilitzen les fulles per endolcir infusions.

El 1931, els químics francesos Bridel i Lavieille van extreure de les fulles un compost cristal·lí, blanc pur, a què van denominar "estèvia", assegurant que és 300 vegades més dolça que el sucre de canya. S'empra en fleca, pastisseria, cereals, iogurt, gelats, etc.

A la fulla de la stevia rebaudiana se li atribueix la propietat de donar suport l'acció pancreàtica en la creació d'insulina, millorant la metabolització dels sucres. La Stevia no conté calories i té efectes beneficiosos en l'absorció del greix i la pressió arterial.

Conté carbohidrats, proteïnes, vitamines, minerals i està especialment indicat per a aquelles persones que pateixen de diabetis, obesitat o propensió a les càries. La Stevia en la seva forma natural és 15 vegades més dolça que el sucre de taula (sucrosa). I l'extracte és de 100 a 300 vegades més dolç que el sucre. Principals components de les fulles de Stevia: Monoterpens, diterpens labdamicos, triterpens, sesquiterpens, Esteroides, Flavonoides, Tanins, Olis volatlites.

Ingredients: Stevia

Informació Nutricional: Micronutrients per 2,5 g:

calories0 g
carbohidrats3 g
total greixos0 g
proteïnes0 g
colesterol0 g
sucre0 g

Suggeriments de consum: En infusions, sucs, postres, iogurt, rebosteria.

Presentació: Envàs de 250 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda