Preu reduït! Exfoliant Facial de Carbó - Dr.Organic - 125 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Exfoliant Facial de Carbó - Dr.Organic - 125 ml

208466

Nou

Aconsegueix una pell purificada i fresca i una pell clara, eliminant les impureses com la brutícia i l'oli.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,30€

IVA inclòs

10,95€ IVA inclòs

-15%

7,44 € / 100 ml

Més informació

Exfoliant Facial de Carbó

Aconsegueix una pell purificada i fresca i una pell clara, eliminant les impureses com la brutícia i l'oli.

Què és la Exfoliant Facial de Carbó?

El carbó activat és un ingredient vigoritzant natural que, en combinació amb una barreja complexa d'ingredients bioactius, naturals i orgànics, crea un exfoliant de neteja profunda.

Aquest exfoliant facial ajuda a deixar la pell purificada i fresca amb una pell clara.

Ingredients:

Suc de fulla d'àloe barbadensis, aiguamarina, alcohol cetearílico, oli de coco nucifera (coco), glicerina, brassidamidopropil dimetilamina, pedra tosca, àcid aspàrtic, pols de carbó (activat), alcohol benzílic, parfum, oli de bàlsam Dipterocarpus turbinatus (Gurjum ), oli de balsàmic de pàtxuli) oli, extracte de nabiu (nabiu), extracte de fruita cogombre (cogombre), extracte de canya de sucre (canya de sucre), extracte de fruita Citrus aurantium dulcis (taronja), extracte de fruita Citrus llima (llimona), extracte d'Acer saccharum (auró de sucre), oli de Boswellia carterii (encens), oli de goma Canarium luzonicum (elemí), oli de Cymbopogon martini (Palmarosa), oli de fulla d'Eugenia caryophyllus (clau) , extracte de flor de Chamomilla recutita (Matricaria), extracte de llavor de Citrus paradisi (aranja), extracte de Echinacea purpurea, Oli de fusta de Aniba rosaeodora (pal de rosa), extracte de Bulnesia sa rmienti (fusta de Guaiacum), extracte de flor de ilang-ilang (Ylang Ylang), oli d'escorça de Cedrus atlantica (fusta de cedre), Cinnamomum zeylanicum (canyella)) oli de fulla, extracte de fulla / branqueta de Citrus aurantium amara ( taronja amarga), extracte de closca de Citrus nobilis (taronja mandarina), oli de Commiphora Myrrha (mirra), oli de Pelargonium graveolens (gerani), extracte de gessamí comú (gessamí), rosa damascena (rosa) otto) oli de flors, extracte de benzoïna Styrax (Benjuí), àcid cítric, àcid sòrbic, capilarilato de gliceril, fitat de sodi, sorbat de potassi, àcid salicílic, benzoat de sodi, citronelol, eugenol, limonè, benzoat de benzil, linalool.

Com es fa servir el Exfoliant Facial de Carbó?

Apliqui exfoliant facial en tota la cara, treballi en la pell amb moviments circulars i després traieu amb aigua tèbia o un franel·la humida.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda