Preu reduït! Màscara Facial Exfoliant Melissa i Préssec - Armonía - 10 grams

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Màscara Facial Exfoliant Melissa i Préssec - Armonía - 10 grams

168182

Nou

Fórmula estudiada per exfoliar de forma natural la pell mitjançant fins grànuls d'os de préssec que per arrossegament, eliminen les cèl·lules mortes i impureses. Envàs de 10 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,58€

IVA inclòs

1,95€ IVA inclòs

-18%

15,80 € / 100 g

Més informació

Màscara Facial Exfoliant Melissa i Préssec

Exfoliant natural de melissa i préssec

Què és la Mascareta Facial Exfoliant Melisa i Préssec?

Fórmula estudiada per exfoliar de forma natural la pell mitjançant fins grànuls d'os de préssec que per arrossegament, eliminen les cèl·lules mortes i impureses de les capes més externes de la superfície cutània, deixant la pell suau i lluminosa.

L'exfoliació regula l'excés de producció de greix als fol·licles, donant com a resultat una pell d'aspecte més jove i saludable. L'extracte concentrat de melissa regula la producció de sèu als fol·licles.

Després del tractament, la pell s'envermelleix per causa de l'acció exfoliant dels grànuls d'os de préssec. Exfoliació no química.

El préssec i la melissa ofereix un efecte positiu regulant la producció de sèu en els fol·licles i mantenint el pH controlat. Després del tractament la pell s'envermelleix a causa de l'exfoliació.

Ingredients:

Aqua (water), alcohol denat, peg-7 glyceryl cocoate, propylene glycol, prunus persica (peach) seed powder, melissa officinalis leaf extract, carbomer, triethanolamine, peg-40 hydrogenated castor oil, glycerin, sodium benzoate, potassi , imidazolindinylurea, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, parfum (fragrance), ci 19140, ci 16255.

Com es fa servir la Màscara Facial Exfoliant Melisa i Préssec?

Efectuar un suau i lleuger massatge amb la màscara exfoliant pel rostre, coll i escot amb moviments circulars durant 2 o 3 minuts. Retirar amb aigua abundant, tonificar i aplicar el tractament hidratant habitual. Pells mixtes/greix dues vegades per setmana, pells seques i sensibles un cop per setmana.

Presentació:

Envàs de 10 grams.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda