Preu reduït! Exfoliant per Peus i Talons de Mel de Manuka Bio - Dr.Organic -  125 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Exfoliant per Peus i Talons de Mel de Manuka Bio - Dr.Organic -  125 ml

201118

Nou

Exfoliant per a peus altament efectiu revitalitzant, neta, tonifica i absorbeix impureses de la pell restaurant la seva condició natural.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

8,56€

IVA inclòs

9,99€ IVA inclòs

-14%

6,85 € / 100 ml

Més informació

Exfoliant per Peus i Talons de Mel de Manuka

Exfoliant per a peus altament efectiu revitalitzant, neta, tonifica i absorbeix impureses de la pell restaurant la seva condició natural.

Aquest exfoliant incorpora una barreja patentada de micro partícules de lava volcànica pura per netejar suaument, però efectivament, les callositats i les cèl·lules mortes de la pell.

Això en combinació amb una barreja complexa d'ingredients bioactius, naturals i orgànics proporciona una acció profundament hidratant i restauradora per deixar els peus completament nodrits, rejovenits i increïblement suaus.

Ingredients: Aloe barbadensis leaf extract, Aqua, Pumice, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cera alba, Brassicamidopropyl dimethylamine, Glyceryl stearate, Cetearyl glucoside, Aspartic acid, Oryza sativa (Rice) bren oil, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, Mel (Manuka honey), Tocopheryl acetate, Parfum *, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid. * Natural and food grade.

Presentació: Envàs de 125 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda