Preu reduït! Citrubiomax Pomelo Bio - Marnys - 65 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Citrubiomax Pomelo Bio - Marnys - 65 ml

175518

Nou

Concentrat de llavor d'aranja líquida de cultiu ecològic certificat, amb elevat contingut en bioflavonoides i font de vitamina C.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,94€

IVA inclòs

21,60€ IVA inclòs

-21%

26,06 € / 100 ml

Més informació

Citrubiomax Pomelo Bio

La força de l'aranja

Què és Citrubiomax Pomelo Bio?

És un complement alimentari que conté concentrat de la llavor de Pomelo amb un contingut mínim de 800 mg de Bioflavonoides/100 ml, i vitamina C , que faciliten un efecte purificador.

És ideal per prendre'l en aigua o suc, com a purificador i té segell ecològic.

El concentrat de llavors Pomelo es caracteritza per contenir una combinació d' elements naturals que inclouen aminoàcids, àcids grassos, oligosacàrids, flavonoides (naringina, quercitina, hesperidina, neohesperidina, etc.), tocoferols, així com àcids vegetals entre els quals s'inclouen l' àcid ascòrbic, l'àcid benzoic i l' àcid cítric.

Els principals actius del Pomelo són els flavonoides, els quals van ser investigats per diversos instituts de renom (com ara l'Institut Pasteur a França i l'Institut de Microbiologia a Herborn, Alemanya), descobrint una àmplia varietat d'efectes inherents en aquesta substància.

Tenen les següents propietats :

  • La vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immune, així com a la protecció cel·lular del dany oxidatiu.
  • El Pomelo ha estat tradicionalment usat per conservar els aliments, i per a l'aigua. A MARNYS® Citrubiomax el concentrat de llavors de Pomelo és avalat per la seva certificació com a producte orgànic, ja que en la seva producció s'han seguit les normes de l' agricultura ecològica, i els principals bioactius que són els flavonoides, són BIO.

Es presenta en format líquid, no conté alcohol i cal molt poca quantitat per mostrar les seves propietats (9 gotes) (veure mode d'ocupació).

Ingredients:

Glicerina vegetal, concentrat de llavor d'aranja* ( Citrus paradisi ), vitamina C i aigua en cs*Obtingut a partir de l'Agricultura Ecològica.

Com es pren Citrubiomax Pomelo Bio?

Prendre 9 gotes (equivalent a 0,5 ml) diluït en un got d'aigua o suc. Prendre 3 gots diaris (1 got, 3 cops al dia).

Presentació:

Envàs de 65 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda