Preu reduït! Holoextract Zostrin - Control herpes zòster - Equisalud - 50 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holoextract Zostrin - Control herpes zòster - Equisalud - 50 ml

170064

Nou

Combinat de plantes amb una acció contra l'herpes zòster i els herpes en general. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,65€

IVA inclòs

16,28€ IVA inclòs

-10%

29,30 € / 100 ml

Més informació

Holoextract Zostrin

Combinat de plantes amb una acció contra l'herpes zòster i els herpes en general.

Olivera ( Olea europaea )

S'utilitzen les fulles. Conté en la seva composició Heteròsids secoiridoides, feniletanoides, aldehids secoiridoides: oleaceïna. Flavonoides: hesperidòsid, rutòsid, luteolin-7-O-glucòsid, quercetòsid, kemferol. Sucres: mannitol, glucosa.

Tradicionalment se li atribueix a la fulla d'olivera una acció antihipertensiva, hipoglucemiant, febrífuga i diürètica. L'extracte aquós inhibeix in vitro l'enzim convertidor de l'angiotensina (efecte que s'atribueix a l'oleacina). La infusió i l'oleoeuropeòsid produeixen un efecte vasodilatador coronari i antiarítmic. Els compostos fenòlics, especialment en hidroxitirosol, són un potent antioxidant (fins i tot més que la vitamina E), i inhibeixen la peroxidació lipídica.

Usos populars de l'oli: restrenyiment, coadjuvant en el tractament de les hiperlipèmies i en la prevenció de l'arteriosclerosi. En ús extern: dermatitis, èczemes secs, psoriasi, cremades, escaldadures, ictiosi, dishidrosi.

Estudis recents han demostrat que les fulles d'olivera són antivíriques i actives davant del virus de l'herpes, tan simple com herpes zòster. Se sap que els egipcis les feien servir per preservar les mòmies ia l'Orient Mitjà, les seves infusions s'han utilitzat per tractar la febre, la faringitis, la cistitis, la gota i, en cataplasmes, per a l'herpes zòster, els furóncols i les berrugues.

També cal destacar lefecte antifúngic daquesta planta. Té alhora un efecte inhibidor sobre certs enzims com la trascriptasa inversa, d'on es desprèn la seva fució antiviral, concretament contra els virus de l'herpes i de la grip.

Orenga ( Origanum vulgare )

S'usa tota la sumitat florida. Conté oli essencial ric en timol i carvacrol, beta-bisabolè, cariofilè, borneol, linalol, acetat de linalil i alfa terpinè. àcids fenolcarboxílics, flavonoides, taninoc, principes amargs i triterpenois.

Popularment se li atribueixen propietats com: aperitiu, digestiu, carminatiu, colerètic, espasmolític, expectorant, antisèptic de les vies respiratòries, tònic general i diürètic. A nivell extern es considera analgèsic, cicatritzant, antisèptic i antifúngic.

Usos populars: inapetència; dispèpsies hiposecretores; meteorisme; espasmes gastrointestinals; diarrees; disquinèsies hepatobiliars; colecistitis; bronquitis; asma; emfisema; amenorrea; dismenorrees.

En ús tòpic: pruïja; rinitis; otitis; sinusitis; faringitis; odontàlgies; inflamacions osteoarticulars; ferides, úlceres; dermatomicosi; picades d'insectes. Aquesta planta és activa davant infeccions molt variades, així com davant fongs i molt probablement abans certs virus.

Ingredients: Olivera fulles ( Olea europaea ) tintura 10%; orenga planta ( Origanum vulgare ) tintura 5%; orenga AE 0,2%; L-lisina; diluents.

Utilització: Prendre 1 ml 3 cops al dia (una mida del goter 3 cops al dia), dissolt en mig got d'aigua. Es pot fer servir també en ús extern.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda