Preu reduït! Pranalife 1-7-6 - Equisalut - 50 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Pranalife 1-7-6 - Equisalut - 50 ml

176558

Nou

Harmonitzador de la línia energètica 1-7-6. Integració i equilibri del sen.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,45€

IVA inclòs

27,17€ IVA inclòs

-10%

48,90 € / 100 ml

Més informació

Pranalife 1-7-6

Harmonitzador de la línia energètica 1-7-6
Integració i equilibri del sen.

Pranalife® 1-7-6 és la línia que regula la integració de l'energia vital i l'energia de reserva o ancestral. Es relaciona amb la voluntat de viure i correspon a la línia del pla o programa de la vida, per la qual cosa reforça el sentit de viure. Reuneix les qualitats dels Pranalife per al primer i el setè centre i la modulació de la seva relació pel sisè centre que n'és l'integrador.

Correspon a l'eix de connexió epífisi-melatonina, regulador del cicle circadià, i suprarenal- cortisol que és el regulador de la resposta a l'estrès. Pranalife® 1-7-6 reforça el control mestre dels bioritmes –epífisi– i de l'adaptació a la vida –hipòfisi i suprarenal–. Aquestes propietats són afavorides per una integració del complex hormonal corresponent a les glàndules i les hormones involucrades a la tríada formada per l'epífisi, la hipòfisi i la glàndula suprarenal.

A la concepció de la sintergètica representa l'eix elèctric, lligat a l'energia de la voluntat, el propòsit o pla de la vida. És la línia del pla del sistema i es relaciona especialment amb la voluntat de viure.

Ingredients : Pranalife® 1-7-6 està compost per: Romaní (Rosmarinus officinalis L., flor i fulla) 1261,5 mg; reishi (Ganoderma lucidum, fong sec), 756,9 mg; mil·lenrama (Achillea millefolium L., summitat florida, >0,2 % d'oli essencial), 573,4 mg; parietaria (Parietaria officinalis L., part aèria), 504,6 mg; ortiga verda (Urtica dioica L., fulla), 458,7 mg; artemisa (Artemisiavulgaris L., part aèria), 458,7 mg; maca extracte fluid (Lepidium meyenii Walp., tubercle), 2,06 ml; àloe vera extracte fluid (Aloe vera (L.) Burm. F., fulles, <1% d'al·loïna), 1,15 ml; saba de bedoll (Betula alba L., saba), 1,15 ml; brolla extracte fluid (Tribulus terrestris L., part aèria) 0,92 ml; oli essencial de ginebre (Juniperus communis L, baies) 11,5 μl; Oli essencial de Pi (Pinus pinaster Ait., fulles i branques joves); oli essencial de gingebre (Zingiber officinale, arrel) 11,5 μl; oli essencial de xiprer (Cupressus sempervirens L., Cons, fulles i branques joves); oli essencial de sàlvia (Salvia officinalis L., fulles) i diluents (alcohol absolut, aigua purificada i glicerina). Conté un 64% dalcohol.

Utilització: Es recomana subministrar 20 gotes (0,7 ml) tres vegades al dia dissoltes al mig got d'aigua o suc (100 ml), idealment abans de menjar. Amb comptagotes.

Presentació : Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda