Preu reduït! Yap 12 - Síndrome d'estancament de Qi i de sang qi xhi xue yu - Equisalud - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 12 - Síndrome d'estancament de Qi i de sang qi xhi xue yu - Equisalud - 31 ml

184931

Nou

Estimula la circulació general i fa circular lenergia. Envàs amb 31 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 12: síndrome d'estancament de Qi i de sang Qi Xhi Xue Yu

Estimula la circulació general i fa circular lenergia.

Què és Yap 12: síndrome d'estancament de Qi i de la sabre Qi Xhi Xue Yu?

Formulació basada en la tradició xinesa.

Acció: estimula la circulació general i fa circular lenergia. Mou els tres fogons: cor, fetge i melsa.

Descripció de la síndrome i etiologia: Aquesta síndrome designa una obstrucció a la circulació de la sang amb formació d'hematoma a causa de l'estancament d'energia.

En realitat, l'energia i la sang superposen les seves accions i l'estancament d'energia també obstrueix la circulació sanguínia en una acció comuna i complementària. El fetge afavoreix la circulació denergia i emmagatzema la sang.

Si l'energia del fetge s'estanca, no afavoreix la circulació de la sang apareixent sensacions doloroses de plenitud toràcica, nerviosisme i inquietud interna.

L'energia comanda la sang, així que si hi ha estancament de Qi, la sang no hi circula i apareixen masses doloroses sensibles a la palpació. L'estancament de sang pot sorgir per diverses causes: estancament de Qi, buit de Qi, buit de Yang de melsa-ronyó i per atac de l'energia perversa.

Manifestacions associades a aquesta síndrome: Llengua violacea (equimòtica: punts vermells), dolor, inflor, tumefacció, petèquies. Les dones presenten amenorrea i turgència mamària.

Aquesta patologia genital es considera en la medicina occidental com la produïda per excés de progesterona amb amenorrea, inflor pèlvica i turgència mamària per error hepàtic que és incapaç de metabolitzar la progesterona en excés. Pols tens, certes masses i tumors, dolor abdominal del postpart, traumatisme i fractures.

És interessant assenyalar que l'estancament d'energia amb una certa aturada de la circulació sanguínia pot ser secundari a un traumatisme intern o disturbi psicològic tipus desencís, frustració, desitjos insatisfets, és a dir, un tipus específic d'amargor.

Aquesta síndrome d'estancament de QI i de sang està unida a fallades energètiques de fetge , de melsa i de cor, que són els tres òrgans més importants relacionats amb el moviment de la sang.

Cal recordar, les patologies de cadascuna de les síndromes que es corresponen per justificar les nostres teràpies. Les patologies que des de l'òptica occidental s'engloben en aquesta síndrome serien: varius, hemorroides, hematomes, congestions pèlviques, congestions intestinals, dolors difusos, masses, certes tumoracions condicionades per la síndrome.

S'ha formulat aquesta fórmula partint del nus fonamental de símptomes, és a dir, estancament de Qi o estancament de sang. Ambdues síndromes necessiten un tractament bàsic comú, amb plantes i extractes propis que se sinergititzen amb les pròpies de l'estimulació cardíaca, hepàtica i esplènica i d'intestí gruixut, és a dir, el desbloqueig dels tres fogons. Cal activar la circulació de sang i energia.

La componen les plantes següents:

• Taronga: dolça i lleugerament amarg. Dissipa les acumulacions denergia de fetge.
• All: picant i tebi. Fa circular l'energia estancada, allibera toxines, escalfa melsa i estómac.
• Calèndula: refresca la sang i fa circular lenergia.
• Artemisa: “caça” la sang, actua sobre meridians de cor i melsa i permeabilitza els meridians.
• Melissa: activa la circulació de sang i energia.
• Romero: mobilitza energia.
• Espí blanc: activa la circulació de la sang.
• Fonoll: activa la circulació per via indirecta i tonifica melsa.
• Farigola: mou la sang.
• Sàlvia: activador de sang i energia.

Tractament amb acupuntura:

3H, 6MC, 6B, 4IG, 17V, 14H, 18V, 4RM, 6RM, 5H, 3R, 10B (moxa).

Ingredients:

Fonoll, Farigola, Romero, Salvia, Espino blanc, All, Artemisa, Azahar, Calèndula, Melisa, Olis essencials de romaní, sàlvia i farigola.

Composició (sent la unitat de mesura 3 ml): Fonoll (Foeniculum vulgare Mill.) 74,79 mg; farigola (Thymus vulgaris L.) 37,39 mg; romaní (Rosmarinus officinalis L.) 37,39 mg; sàlvia (Salvia officinalis L.) 29,91 mg; arç blanc (Crataegus oxyacantha L.) 29,91 mg; all (Allium sativum L.) 29,91 mg; artemisa (Artemisia vulgaris L.) 29,91 mg; tarongina (Citrus aurantium L.) 22,44 mg; calèndula (Calendula officinalis L.) 14,96 mg; melissa (Melissa officinalis L.) 14,96 mg; oli essencial de romaní (Rosmarinus officinalis L.) 4,45 µl; oli essencial de sàlvia (Salvia officinalis L.) 4,45 µl i oli essencial de farigola (Thymus vulgaris L.) 3,77 µl; diluents (alcohol absolut*, glicerina (emulgent) i aigua).

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren Yap 12: síndrome d'estancament de Qi i de la sabre Qi Xhi Xue Yu?

Es recomana prendre de 20 a 30 gotes dissoltes al mig got d'aigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda