Preu reduït! Yap 15 - Fugida de líquids orgànics - Equisalud - 31 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Yap 15 - Fugida de líquids orgànics - Equisalud - 31 ml

171024

Nou

Complement alimentari que evita la fugida de líquids orgànics per debilitat de Qi. Envàs de 31 ml

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,59€

IVA inclòs

16,21€ IVA inclòs

-10%

47,06 € / 100 ml

Més informació

Yap 15: fugida de líquids orgànics per buit de sang i energia

Complement alimentari que evita la fugida de líquids orgànics per debilitat de Qi

Què és Yap 15: fugida de líquids orgànics per buit de sang i energia?

Aquesta fórmula busca evitar la fugida de “líquids orgànics” per una debilitat de Qi i de Xue que en moltes ocasions passa secundàriament a una debilitat de Melsa.

Es pretén tonificar la sang i l'energia, principalment dels òrgans del reescalfador mitjà. Aquesta fórmula és un bon complement a la fórmula 1.

Descripció de la síndrome i etiologia: moltes vegades, a causa d'una debilitat de sang i/o de Qi es produeix una fuita de líquids orgànics (englobant en aquest cas la suor i principalment la sang). Això pot provocar, depenent de les característiques personals de cada individu diferents manifestacions. Sol existir una debilitat de la Melsa i/o Pulmó que no produeixen la quantitat suficient de sang i energia.

Si no hi ha prou Qi la sang pot escapar-se ja que, no té força per controlar-la i retenir-la als vasos sanguinis donant hemorràgies de diversa índole. De la mateixa manera , si hi ha debilitat d'energia i/o de sang, els porus no es poden tancar i hi ha escapament de líquids en forma de suor.

La debilitat de Qi de PB pot provocar persida excessiva de suor al mínim esforç, però si es produeix sense el més mínim esforç pot existir un fons de calor (Buit de Yin o Qi col·lapsat). Les causes solen ser per un buit de Qi de Melsa (i de vegades del Pulmó) o enfonsament de Qi de B.

Manifestacions associades a aquesta síndrome: a banda dels signes propis d'un buit de Qi de B o un enfonsament de Qi, hi podem afegir: sudoració espontània, profusa o al mínim esforç. Ofecs, cansament, cara pàl·lida, sense brillantor, extravasació de sang (hematomes, hemorràgies, epistaxis, metrorràgies, hematemesis, etc…) de sang clara, sang pàl·lida, vascularitzacions.

Llengua pàl·lida amb capa blanca, pols fi i feble.

Explicació de la fórmula:
Hi ha un cert equilibri entre les plantes fredes i fresques i les tèbies-calentes però amb una certa tendència al fred. Això és per prevenir les possibles pèrdues per calor, però si la fórmula fos molt freda i no hi hagués agents calents podria danyar i debilitar el Qi de PB. Solen ser dolços i picants per enfortir principalment la Melsa i Pulmó.

  • Regalèssia: Dolç i neutra. Equilibra el reescalfador mitjà, neutralitza els tòxics, activa la producció de líquids orgànics. Elimina les energies perverses dels 5 òrgans, harmonitza els altres elements de la fórmula. Calma el dolor a síndromes de Bi, elimina Tan – humitat i tonifica el Qi de B i P principalment.
  • Angèlica: Picant, amarga i calenta. Tonifica la Melsa – Estómac i la sang (Xue), drenadora hepàtica.
  • Noguera: Amarga, neutra. Tonifica i consolida els ronyons (Qi – Yang) sense lesionar el seu Yin. Fortifica la 5a essència (Jing). Tonifica el Qi de Pulmó. Humiteja, dispersa el Tan, i nodreix la sang. Elimina el fred.
  • Salvia: Enforteix i activa la sang i lenergia. Tonifica la Melsa. Tonifica el Yang - Qi de Melsa i Pulmó. Dispersa l'excés de Yang de Fetge i Cor.
  • Fenogrec: Amarga i tíbia. Calma els dolors provocats pel fred. Escalfa el ronyó (estimula el Yang). Dispersa el fred i la humitat. Tonifica el Qi-Yang de Melsa.
  • Api: Amarg, dolç, fresc. Calma la calor de Fetge, Tonifica la sang, fortifica el Ronyó – Fetge – Estómac. Activa i desbloqueja els estancaments. Atura les hemorràgies per debilitat.
  • Te verd: Elimina la humitat, drena el fetge, equilibra el reescalfador mitjà, neutralitza les toxines. Aclareix la vista i el cap. Promou la fabricació de líquids orgànics. Dissipa la calor. Calma el Shen.
  • Sanguinària i Agrimonia: Hemostàtiques amb alt contingut en tanins, antiinflamatòries.

Punts d´acupuntura:

• 20V, 21V, 12RM, 4RM: Tonificar el centre.
• 6B, 10B, 17V: Tonificar la sang. Prevé la fugida de sang.
• 3B: Tonificar Melsa.
• 1B, 36E: Tonifica el centre. Prevé la fugida de sang.
• 1P, 13H: Mu de P i B per tonificar-los.
• 9P, 7P: Tonifica i regula el Qi de P.

Ingredients:

Fenogrec, Api, Angèlica, Regalèssia, Sàlvia, Te verd, Noguera, Agrimonia, Sanguinària.

Composició (sent la unitat de mesura 3 ml): Fenogrec (Trigonella foenum-graecum L.) 105 mg; api (Apium graveolens L.) 45 mg; angèlica (Angelica archangelica L.) 45 mg; regalèssia* (Glycyrrhiza glabra L.) 45 mg; sàlvia (Salvia officinalis L.) 45 mg; te verd (Camellia sinensis (L.) Kuntze) 30 mg; noguera (Juglans regia L.) 30 mg; agrimonia (Agrimonia eupatoria L.) 22,5 mg i sanguinària (Polygonum aviculare L.) 15 mg; diluents (alcohol absolut* i aigua).
* Conté regalèssia: les persones que pateixin hipertensió han d'evitar un consum excessiu.

* Conté un 65% d'alcohol aprox.

Com es pren Yap 15: fugida de líquids orgànics per buit de sang i energia?

Es recomana prendre 20-30 gotes dissoltes en mig got d'aigua, 3 cops al dia.

Presentació:

Envàs amb comptagotes de 31 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda