Preu reduït! Chlorella + Spirulina Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Chlorella + Spirulina Bio - Biotona - 200 grams

158828

Nou

La pols pur bio Chlorella + Spirulina procedeix d'algues 100% biològiques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,83€

IVA inclòs

17,50€ IVA inclòs

-15%

7,42 € / 100 g

Més informació

Chlorella + Spirulina

100% pols pur

I La Chlorella (literalment 'petita fulla verda') no es va descobrir fins al final de segle IXX pel microbiòleg holandès MW Beijericnck, però es tracta d'una alga molt antiga, d'aigua dolça, unicel·lular i de color verd viu a causa del seu alt contingut en clorofil·la.

La Chlorella, per naturalesa rica en micro-nutrients, vitamines i minerals, constitueix una font natural de proteïnes i aminoàcids en perfecta proporció. La Chlorella es reprodueix molt ràpidament gràcies al seu sistema únic de creixement CGF (Chlorella Growth Factor), un complex grup de substàncies precioses que es troben en el nucli cel·lular. La membrana cel·lular espessa de les algues, permet sovint l'absorció completa de preciós contingut de les cèl·lules. Per aquesta raó, Biotona fa servir la qualitat 'broken cell wall' (literalment 'paret trencada) per maximitzar els efectes. La Chlorella constitueix un aliment complet i sovint és usat sol o en cures de desintoxicació.

La spirulina, una alga d'aigua dolça de color verd blau i en forma d'espiral, s'usa fa milers d'anys com a recurs alimentari. Aquesta alga conté un veritable tresor en fito-nutrients (clorofil·la, ficocianina ...), vitamines, (entre elles la B12), minerals, àcids grassos omega-3 i omega-6. És la font de proteïnes més concentrada que es coneix fins als nostres dies (fins al 70%). La spirulina manté la forma i la vitalitat.

La Chlorella i la spirulina s'integren perfectament en un règim alimentari equilibrat i estan recomanades especialment a les persones que fan esport.

La pols pur bio Chlorella + Spirulina procedeix d'algues 100% biològiques.

Després de recollir-les, aquestes algues són deshidratades per un procediment superior d'assecat que garanteix la conservació del seu valor nutricional.

Ingredients: pols de Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) (50%), pols de spirulina (Spirulina platensis) (50%).

Forma d'ús: Afegiu pols pur bio Chlorella + Spirulina Biotona als seus smoothies i batuts en combinació amb sucs de fruites o amb altres super aliments, o simplement en llet, iogurt, potatge o una mica d'aigua.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda