Preu reduït! OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino - PWD - 1,5 Kg

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino - PWD - 1,5 Kg

191112

Nou

Farina de civada gurmet edulcorada amb sucralosa, ideal per a receptes enfornades i begudes, sense calories i plena de sabor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,24€

IVA inclòs

7,90€ IVA inclòs

-21%

4,16 € / Kg

Més informació

OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino PWD

Eleva els teus moments culinaris amb OAT Delight Capuccino: On el sabor es troba amb la salut.

Què és OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino PWD?

OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino PWD redefineix l'experiència de gaudir de les teves receptes favorites amb un toc gurmet que combina la riquesa del cafè amb la suavitat de la crema en el clàssic sabor del capuccino . Aquesta farina de civada ha estat meticulosament seleccionada per la seva qualitat superior, assegurant una composició, aroma i textura òptims que eleven qualsevol preparació culinària .

Edulcorada naturalment amb sucralosa , OAT Delight Sabor Capuccino ofereix l'equilibri perfecte entre sabor i salut, permetent indulgència sense l'afegit de calories. La resistència de la sucralosa davant d'altes temperatures la fa ideal per a una varietat d'aplicacions culinàries, des de coure fins a cuinar , sense perdre la dolçor ni alterar el perfil de sabor dels teus plats. Amb la seva excel·lent solubilitat i facilitat per barrejar-se amb altres ingredients , aquesta farina de civada és una base versàtil per explorar receptes creatives, des de batuts energètics matutins fins a postres innovadors i plats saludables a qualsevol hora del dia.

El sabor Capuccino d'OAT Delight convida a gaudir de l'autenticitat i el plaer d'un cafè italià en les vostres preparacions, convertint-lo en l'elecció perfecta per als amants del cafè i la cuina saludable.

Ingredients:

Farina de civada, Potenciador del sabor (Cacau desgreixat), Pols de Cafè descafeïnat, Aroma (Aroma de cafè) i Edulcorant (Sucralosa).

Com es fa servir OAT Delight Farina de Civada Sabor Capuccino PWD?

Perfecta per barrejar amb altres sabors sense alterar-los, cuinar, coure i múltiples aplicacions.

Presentació:

Envàs de 1,5 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda