Preu reduït! Remolatxa Roja pols Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Remolatxa Roja pols Bio - Biotona - 200 grams

161796

Nou

La remolatxa vermella és una verdura arrel que s'acomoda a sòls pobres, tan bé, que en el passat era l'aliment dels agricultors.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,88€

IVA inclòs

24,00€ IVA inclòs

-29%

8,44 € / 100 g

Més informació

remolatxa vermella

100% suc pur en pols

La remolatxa vermella és una verdura arrel que s'acomoda a sòls pobres, tan bé, que en el passat era l'aliment dels agricultors. Avui, la remolatxa vermella és buscada i mereix àmpliament el títol de super verdura.

El suc vermell magenta utilitzat per produir la pols Biotona procedeix de remolatxes 100% biològiques. Després de la recol·lecció es deshidrata immediatament per un procediment d'avantguarda d'ones lumíniques (infrarojos), que s'evaporen les molècules d'aigua. Els fito nutrients, vitamines, minerals i enzims presents a la verdura fresca es conserven totalment i s'obté així un pols 100% pur amb el gust característic de la remolatxa, alhora subtilment ensucrat refrescant i ple de sabor de la terra.

El suc de remolatxa és ric en fito-nutrients i en potassi, magnesi, àcid fòlic i nitrats *. En totes les etapes de la producció des de la sembra fins al final s'han cures especials, resultant d'una qualitat molt superior la pols de suc de remolatxa vermella Biotona.

(* Estudis recents al Regne Unit, en la Barts and the School of Medicine, han demostrat l'acció benèfica de el suc de remolatxa vermella a la resistència dels atletes, el que seria a tenir en compte pels nitrats).

Ingredients: 100% de pols de suc de remolatxes vermelles (Beta vulgaris).

Forma d'ús: Afegiu pols de suc de remolatxa vermella Bio Biotona en els seus smoothies i batuts en combinació amb (sucs de) fruites o amb altres super-aliments, o simplement amb llet, iogurt, potatge o només amb una mica d'aigua.

A títol indicatiu: 25 g de pols = 250 ml de suc fresc de remolatxa vermella = 5 remolatxes.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda