Preu reduït! Veggie Protein Raw Bio - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Veggie Protein Raw Bio - Biotona - 300 grams

183013

Nou

Complex equilibrat d'excel·lents fonts vegetals de proteïna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,04€

IVA inclòs

16,00€ IVA inclòs

-6%

5,01 € / 100 g

Més informació

Veggie Protein

100% pols pur

Biotona Bio Veggie Protein Raw (80% de proteïnes) és un complexe equilibrat d'excel·lents fonts vegetals de proteïnes que proporciona un espectre complet d'aminoàcids causa de la combinació d'una fracció proteica concentrada d'arròs integral (amb un perfil d'aminoàcids que s'aproxima molt a el de la llet materna), pols proteinado de pèsols i llavors de cànem. Biotona Veggie Protein ha estat concebut especificar alment per respondre a les necessitats proteiques de vegetarians i vegetalianos, esportistes o persones que busquin una font de proteïnes alternativa, vegetal i d'alta qualitat per a un ús diari. Biotona Veggie Protein conté per porció de 15 g al voltant de 3 g de BCAA. Els BCAA constitueixen el 40% de les proteïnes de l'organisme, són immediatament absorbides en el flux sanguini i distribuïdes directament en el teixit muscular.

Ingredients: pols de proteïnes de pèsols * de la Xina, pols de proteïnes d'arròs integral * de la Xina, pols de proteïnes de cànem * de Romania. * cultiu ecològic (Pisum sativum, Oryza sativa, Cannabis sativa)

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Veggie Protein Raw (1 a 2 cullerades soperes) als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de fruites, altres super aliments o simplement en llet vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi. Afegiu un toc de salut als seus plats. Deixi llibertat a la seva imaginació per crear un menjar sa i rica en proteïnes i alhora plena de fito-nutrients • Conservar fresc, sec i protegit de la llum.

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda