Preu reduït! Ferro Gentle bisglicinat 20 mg - Solgar - 90 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Ferro Gentle bisglicinat 20 mg - Solgar - 90 càpsules

184472

Nou

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Ferro bisglicinat, que afavoreix la dieta vegana i vegetariana, a més no irrita l'estómac.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

15,56€

IVA inclòs

20,14€ IVA inclòs

-22%

0,17 € / ud

Més informació

Ferro bisglicinat - 90 càpsules vegetals

Al nostre Herbolari Online podràs comprar Ferro bisglicinat, que afavoreix la dieta vegana i vegetariana, a més no irrita l'estómac.

Descripció del Ferro bisglicinat:

Ferro Gentle 20 mg pot ser una bona opció per a les persones que no poden prendre els complements alimentaris de ferro tradicionals i/o que els provoquen malestar, restrenyiment i problemes intestinals. La fórmula de Solgar conté ferro bisglicinat, una forma de ferro apropiada en aquests casos.

El ferro és un mineral que l'organisme necessita per a nombroses funcions biològiques. Hauria de ser possible assolir un nivell adequat de ferro seguint una dieta normal que inclogui aliments com carn vermella, llegums, fruits secs, ous, cereals i hortalisses de fulla verda. Tot i això amb algunes dietes com la vegetariana, podem necessitar una ajuda addicional. S'ha demostrat que prendre prou ferro redueix el cansament i la fatiga i ajuda a mantenir un nivell d'energia saludable, cosa que molts busquen a causa de l'estil de vida modern i l'envelliment natural. El ferro també ajuda a transportar oxigen a tot l'organisme, a les nostres cèl·lules i teixits actius. D'aquesta manera, el ferro contribueix a la funció cognitiva normal, a un nivell d'energia normal i reforça el sistema immunitari.

Lamentablement, el ferro pot ser força irritant per al sistema gastrointestinal, per això Solgar ha llançat Solgar Ferro Gentle, que conté ferro en forma de bisglicinat. Aquesta forma, de fàcil absorció, no produeix aquestes molèsties.

Ingredients del Ferro bisglicinat:

  • Ferro (bisglicinat ferrós).
  • Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, àcid cítric
  • Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal
  • Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Com es pren el Ferro bisglicinat?:

Es recomana prendre un comprimit al dia.

Presentació:

Es presenta en un envàs de 90 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda