Preu reduït! Ferrobine Complex - Ferro - Marnys - 250 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Ferrobine Complex - Ferro - Marnys - 250 ml

179479

Nou

La manera de prendre ferro amb el millor sabor, en format xarop i amb un elevat contingut en ferro i 27 fruites.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,22€

IVA inclòs

13,60€ IVA inclòs

-24%

4,09 € / 100 ml

Més informació

Ferrobine Complex

Completa les reserves de ferro

Què és Ferrobine Complex?

MARNYS® Ferrobine Complex està formulat específicament amb Ferro i 12 vitamines, per completar els nivells de ferro, element indispensable per a l'hemoglobina i l'oxigenació de les cèl·lules.

Conté Ferro en forma de Gluconato Ferrós que és la unió d'un derivat de la glucosa Glucosa a l'Ferro en estat d'oxidació (II), que permet la seva absorció més fàcilment per l'intestí, i proporciona a més major estabilitat a l'Ferro prevenint la seva descomposició dins de l' tub intestinal, causant molt menys irritació gàstrica que altres sals ferroses inorgàniques comunament usades, com el sulfat ferrós.

Aporta les següents propietats:

  • El Hierro contribueix a la normal formació de glòbuls vermells i hemoglobina, a el transport de l'oxigen dins el cos ia la normal funció cognitiva en el desenvolupament dels infants.
  • El Gluconato Ferrós a MARNYS® Ferrobine Complex aporta el 100% de la dosi recomanada de ferro, un cop a el dia.
  • La vitamina C contribueix a la normal formació de col·lagen per a la normal funció d'ossos, vasos sanguinis, cartílags, tendons, pell i dents, a la normal funció immune i incrementa l'absorció de ferro. La font de la vitamina C en MARNYS® Ferrobine Complex és l'àcid L-ascòrbic, i les fonts alimentàries de la qual s'obté són fruites cítriques com maduixes, taronja, llimona, aranja, kiwi, verdures i hortalisses com pebrot, col, rave , bròquil, julivert cru, fetge i ronyó.
  • La vitamina A contribueix a el normal metabolisme de l'ferro i a l'normal manteniment de la visió, a més participa de l'procés de diferenciació cel·lular.
  • Les vitamines B6 i B12 contribueixen a l'normal metabolisme energètic i de la homocisteïna, a la normal formació de glòbuls vermells ia la reducció de l'cansament i la fatiga.
  • La Niacina i Biotina contribueixen a l'normal manteniment de la pell i les membranes mucoses, així mateix, la Biotina contribueix a l'normal manteniment de els cabells. La Niacina (B3) està continguda en els següents aliments: carn vermella magra, aus de corral i fetge, com a fonts animals, i llegums, grans, te i cafè com a fonts vegetals.
  • La Riboflavina i Tiamina contribueixen a el normal funcionament de sistema nerviós. La Tiamina més, contribueix a la normal funció de el cor.
  • La vitamina B9 (àcid fòlic) incrementa els nivells de folats en dones embarassades, ja que un baix nivell de folat és un factor de risc en el desenvolupament de defectes de l'tub neural en el fetus.

Ingredients:

Aigua desionitzada, fructosa, suc de llimona, suc de poma, suc de pruna passa, fructooligosacàrids, gluconat de ferro, concentrat de fruites, vegetals i cereals *, conservador (sorbat potàssic), vitamina C, niacina, vitamina E, àcid pantotènic, vitamina B6, riboflavina, tiamina, vitamina A, àcid fòlic, biotina, vitamina D, vitamina B12 i aroma.

* Raïm vermella, tomàquet, gerd, romaní, nabiu, api, nabiu salvatge, groseller negre, pastanagues, maduixes, cireres, pinya, poma, préssec, albercoc, llimona, llima, taronja, aranja, ordi, sègol, blat, bròquil, col, cols de brussel·les, col i espinacs.

AL·LÈRGENS: Conté gluten i api.

ingredientsPer 10 mlVRN *
vitamina C30 mgel 38%
ferro14 mg100%
niacina9 mgel 56%
vitamina E5 mg42%
àcid pantotènic3 mg50%
vitamina B61 mgel 71%
riboflavina0,8 mg57%
tiamina0,7 mgel 64%
vitamina A400 mg50%
àcid Fòlic100 mg50%
biotina75 mg150%
vitamina D2,5 mg50%
vitamina B120,5 mg20%

* VRN Valor referència nutrients.

Com es pren Ferrobine Complex?

  • Nens de 5 a 12 anys: 5 ml a el dia, abans de l'esmorzar.
  • Adolescents i adults: 10 ml a el dia, abans de l'esmorzar.

Agitar abans d'usar.

Presentació:

Ampolla 250 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda