Preu reduït! Gasex - Eliminació de Gasos - Himalaya Herbals - 100 tauletes

Gasex - Eliminació de Gasos - Himalaya Herbals - 100 tauletes

211951

Nou

Complement alimentari amb extractes herbals. Presentat en envàs de 100 tauletes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,86€

IVA inclòs

8,90€ IVA inclòs

-22%

0,07 € / ud

Més informació

Gasex

Elimina els gasos

Què és el Gasex?

Gasex és un producte elaborat mitjançant una combinació d'extractes herbals, utilitzats tradicionalment a la medicina ayurvèdica per les seves propietats digestives, per afavorir l'eliminació de gasos, així com reduir i alleujar la inflor abodminal.

El Gasex ajuda a expulsar els gasos digestiu. Conté dos tipus de minerals de petxines molt conegudes en la medicina ayurvèdica per les seves propietats digestives. Un és un silicat de magnesi, que s'obté a partir de la purificació de cendres de les petxines buccinis, i l'altre s'obté de la closca de Cyprea Moneta, una espècie marina les cendres de la qual contenen diverses sals, fosfat, carbonat i fluorur de calci, sodi, magnesi i manganès.

Els ingredients individuals diferents actuen de forma sinèrgica per ajudar a la funció gastrointestinal a través d'una combinació de mecanismes, com ara acció antiescuma, reducció de la tensió superficial i carminatiu.

És un eficaç antiflatulent, que pot ajudar a reduir i alleujar la inflor originat pel malestar estomacal, pirosi i acidesa.

El Gasex assegura que el procés digestiu converteixi eficientment els aliments ingerits als productes finals amb un equilibri perfecte de tots els factors involucrats.

Ingredients:

Calci de Buccinis (Cowrie bhasma) Calci conquilla (Shankh bhasma) Pebre negre (Piper nigrum) Grosella espinosa (Emblica officinalis) Chebulic mirobàlà (Terminalia chebula) Belleric mirobàlà (Terminalia Bellerica) Gingebre

Com es pren el Gasex?

Prendre 1 o 2 comprimits abans de sopar o quan calgui.

No excedeixi la dosi diària recomanada.

Mantenir en un lloc fresc i sec fora de l'abast dels nens. Recomanat per a més grans de 14 i no substitueix una dieta equilibrada.

Presentació:

Envàs de 100 tauletes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda