Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Pharmadiet Pharmadiet

Gassin - Pesadesa gàstrica - Pharmadiet - 20 càpsules

182553

Nou

Ajuda en cas de flatulències, ventre inflat ia mantenir l'equilibri natural de la flora intestinal. Envàs de 20 càpsules.

Més detalls

9,84€

IVA inclòs
0,49 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gassin

Ajuda en cas de flatulències i ventre inflat.

Què és el Gassin de Pharmadiet de 20 càpsules?

Gasin® és un complement alimentari a base de fulles de Menta (Mentha piperita L.), fruits de comí de prat (alcaravia L.), fruits de Fonoll (Foeniculum vulgare M.), fruits de Comí (Cuminum cyminum L.), cèl·lules vives de Lactobacillus sprogenes, de Bifidobacterium infantis-longumy de Lactobacillus acidophilus i Vitamines de el grup B (B1, B2, B5, B6, àcid fòlic i B12).

Els extractes de fruits de Fonoll, Comí, comí de prat i les fulles de Menta tradicionalment utilitzades per afavorir l'eliminació de gasos i per reduir el dolor a causa de la contracció de la musculatura intestinal distesa).

Els ferments làctics vius (Lactobacillus sprogenes, de Bifidobacterium infantis-longumy de Lactobacillus acidophilus), són essencials per al reequilibri de la flora intestinal. Aquests bacteris desplacen als bacteris patògens de la mucosa intestinal evitant així la seva colonització, a més de produir metabòlits s com l'Àcid Làctic, amb acció antimicrobiana, contribuint a millorar la digestió, la distensió abdominal i els dolors associats.

Ingredients:

Agent de càrrega: hidroxipropilmetilcelulosa, cel·lulosa microcristal·lina; antiaglomerant: talc; midó de blat de moro; antiaglomerant: diòxid de silici; Lactobacillus sporogenes; extracte de fruits de comí (Cominum cyminum L.); extracte de fulles de menta (Mentha piperita L.); agent de càrrega: fosfat tricàlcic; extracte de fruits de comí de prat (alcaravia L.); extracte de fruits de fonoll (Foeniculum vulgare M.); Bifidobacterium infantis-longum; Lactobacillus acidophilus (derivat de la llet); D-pantotenat càlcic (vitamina B5); antiaglomerant: estearat de magnesi; clorhidrat de piridoxina (vitamina B1); riboflavina (vitamina B2); clorhidrat de tiamina (vitamina B1); agent de càrrega: manitol; pteroilmonoglutámico (àcid fòlic); cianocobalamina (vitamina B12).

Com es pren el Gassin?

Es recomana prendre 1 o 2 càpsules, una o dues vegades a el dia, a mig matí ia mitja tarda, segons necessitat.

Presentació:

Envàs de 20 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda