Lievibio Llevat per a Pa i Pizza Bio - La Finestra Sul Cielo - 9 grams

175835

Nou

Llevat natural sense emulsionants. Ideal per fer el teu propi pa i pizza a casa, proporcionant una textura lleugera i airejada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,00€

IVA inclòs
11,11 € / 100 g

Més informació

Lievibio Llevat per a Pa i Pizza Bio La Finestra Sul Cel

El secret per a pans i pizzes casolanes perfectes, naturals i delicioses.

Què és Lievibio Levadura per a Pa i Pizza Bio La Finestra Sul Cel?

Lievibio Llevat per a Pa i Pizza de La Finestra sul Cielo és un producte natural d'alta qualitat, essencial per als entusiastes de la cuina que gaudeixen de fer el seu propi pa i pizza a casa .

Sense emulsionants, aquest llevat assegura que obtingui una textura lleugera i airejada en totes les seves creacions de fleca, des de pans rústics fins a pizzes cruixents .

Aquest llevat és fàcil dusar i pot ser inclosa en qualsevol recepta de pa o pizza per a un resultat deliciós. La seva composició natural garanteix una opció saludable i nutritiva, sense additius ni ingredients artificials.

Ingredients:

Llevat (Saccharomyces cerevisiae) sec*.

* d'agricultura ecològica

Valor nutricional (100 g):

Valor energètic 318 kCal / 1329 kJ
Carbohidrats 11 g
Proteïnes 40 g
Greixos 6 g
Saturades 1,4 g
sucres 0,5 g
Fibra 30 g
Sal 0,5 g

Com es pren el Llevivi Llevat per a Pa i Pizza Bio La Finestra Sul Cel?

Afegir directament un sobret sense dissoldre en aigua (un sobret és suficient per a 500 gr. de farina). Conservar en un lloc fresc i sec. Envasat en atmosfera protectora.

Presentació:

Envàs de 9 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda