No hi ha productes
Ho compro
165150
Nou
Eleva el teu forn al nivell ecològic.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Ideal per a pa i pizza, per a elaboracions manuals o en màquina. Per a 1 kg de farina.
El Llevat de Blat Sarraí 100% Ecològic de Nat Ali ofereix una solució natural i orgànica per als entusiastes del forn casolà i professional .
Aquesta preparació única combina llevat desvitalitzat amb llevats actius, creant un producte perfectament equilibrat per elaborar pa de blat sarraí, masses de pizza i altres receptes de panificació .
Dissenyada per ser versàtil, s'adapta tant a mètodes manuals com a màquines de fer pa , garantint resultats excepcionals a cada ús. Cada bosseta està pensada per ser utilitzada amb 1 kg de farina, facilitant el càlcul de les proporcions i assegurant un leudat òptim .
Ideal per als que busquen ingredients d'origen ecològic per a les seves creacions culinàries, aquest llevat no només enriqueix els aliments amb la seva qualitat superior, sinó que també recolza un estil de vida sostenible i conscient.
Farina de blat sarraí fermentat deshidratat*, llevat*.
* Productes d'agricultura ecològica.
Barregeu el contingut del sobre amb 1 kg de farina. Afegiu 700 ml d'aigua i 3 culleradetes de sal.
Amassar a mà durant molt de temps o 2 minuts en una batedora
Deixeu-ho reposar durant 1 hora.
Prepareu els trossos de massa i deixeu-los reposar durant 15 minuts, tapant-los. Deixeu créixer durant 3 hores.
Enforneu a 240 ° C durant 25 a 50 minuts, depenent de la mida de les peces de massa.
Envàs de 1 sobre de 35 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació