No hi ha productes
Ho compro
211906
Nou
Estan elaborats amb farina de blat de moro i oli d'oliva extra verge. Presentat en envàs de 2 unitats.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Aliment sense gluten, elaborat amb ingredients que per la seva naturalesa no contenen aquesta proteïna. Només ingredients naturals, no modificats genèticament. Elaborat en una línia de producció exclusiva per aliments sense gluten. Font de fibra. Apte per a vegetarians.
Midó de blat de moro, aigua, caseïnat *, sucre morè de canya, farina de blat de moro, llevat, oli d'oliva verge extra, aïllat de proteïna de soja, estabilitzadors (hidroxipropilmetilcelulosa, carboximetilcel·lulosa sòdica), sal, aroma, conservadors (propionat càlcic, àcid sòrbic).
* Caseïnat = proteïna procedent de la llet
Valor nutricional (100 grams):
Valor energètic kJ / kcal | 1089/257 |
greixos | 3 g |
- saturades | 0,4 g |
Hidrats de Carboni | 48,7 g |
- sucres | 2,7 g |
fibra Alimentària | 3 g |
proteïnes | 7,4 g |
sal | 1 g |
El pots prendre directament o escalfar-lo en un forn elèctric durant 3 o 4 minuts a 170 ºC en un forn elèctric (forn de convecció: 150 ºC, forn de gas nivell 2). Quedarà com acabat de fer. Perquè quedi més cruixent pots polvoritzar una mica d'aigua sobre el panet abans de posar-lo al forn.
Envàs de 2 unitats de 90 grams cadascuna.
Característiques | Sense gluten |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació